Esraerk @Gulsen4224 https://share.icloud.com/photos/0fvT0W7xYpjsMlkyFzkGYI1Aw cinsiyet tahmini yağabilirmisiniz
DenizSayer DenizSayer yok canım sadece doktor gelişim yerlerini çekti organlarıjı kafasını felan yoksa ultrasyona göre önde bile 13+5 ken ultrasyonda 14 +4 gözüküyor
z-sahin25 Daha önce gülşen sağolsun bi tahminde bulunmuştu ama annelik heycanı işte bide siz bakarmısınız
Belgin34 DenizSayer o kadar çok etiketliyen olmuski karıştırmış yollamista olabilir pek çözemedim bu yeri resim bile paylaşamıyorum 😂😂😂😅 Sağlıcakla gelsin canim 😂😂😘😘
iremby tazeanneew hayirli olsun canim tabi doktor kesin diyene kadar bekle bakalim saglikli olsunda insallah tabi insan gonlunden gecenide istiyor ama olmadi mi vardır bir hayir
tazeanneew iremby tarama sonuçlarını özelde götürdümde 12+4 ultrasonda başka doktora götürdük o da %90 kız dedi bacak arasına baktı banada resmini verdi artık prenses geliyor yani 🥰 senin belli oldumu
iremby tazeanneew bende Çarşamba gidicem tarama sonuclarimi göstermeye bir gun kaldı bakalim benimde kiz muhtemelen ama ikinci defa daha duymus olucam bakalim hayırlısıyla test sonuçları da iyidir inşallah 🙏🥰 sanada hayirli olsun 😊
tazeanneew iremby grafiklerimi yarın gidip alıcam çıkmıştır umarım şuan belli değil hala sonuçlar kan testim çıkmış sadece onlarda tek başına bişey ifade etmiyomuş 🙄 ama ense kalınlığı vs normaldi ultrasonda 🙏🏻 Siz nasılsınız
iremby tazeanneew benimde ultrasonda doktorum her seyi normal dedi ense kalınlığına bakti kalbine bobreklerine midesine bakti burun kemigini olctu hepsi iyi dedi. Sadece kalbine biraz daya büyüdüğünde bakicam haftaya tekrar gel dedi bir şey cikmaz ins.