Htcdmr Deletedmom15257 Kız vallahi, merkez öyle. Köy desen değil, şehir desen hiç değil. Şöyle kocam yokken bi çıkıp hava almalık oturmalık yer bile yok, 2-3 tane var onlarında kapısından giremezsin. Tek aktivitem markete gitmek 😂
Thesra Bera @Deletedmom15257 bak bugünün cahilli sen seçildin hadi gene iyisinn ödüllere doymuyosun sen ve senin gibi bizler😂😂😂
Thesra Htcdmr Hiç bişey yapmadım😂sadece aradım o kadar 😂açmadıki açıyo telefonu çekmiyo kimbilir napıyo🤭🤭
srpkse Deletedmom15257 'ya banlanirsam şimdi 😢 beni özleyin anaciğimmmmm Aklıma olacak o.kadar geldi ya :)
srpkse Htcdmr yok be yöneticilerin de bizim art niyetsiz kendi aramızda sohbet ettiğimizin farkında olucagni düşünüyorum ben :) Hem gider başka hesap açıp yeniden buluşuruz burda nasıl olsa bize özel sifreli kelimeleriniz var. Cahiller toplansın der birisi hepimiz üşüşürüz 🤣🤣
Thesra Htcdmr Kız böyle kadınlar yüzünden hepimizi aynı sancaklar diye korkuyorum😂😂 şaka gibi ya dövsemde gebertsemde gidemez edemez ayağını öperim geçer
Htcdmr Deletedmom15257 Cizre falan fısstık gibi ama, gezilicek görülücek yerler var, şöyle bi akşam çıkıp yürüyüş yapılacak alanlar var, migros bile var bak daha n'olsun 😂
Thesra Deletedmom15257 Yok ya ben faşist sen unutuyosun hamilelik kafa yaptı sende😂😂 cahil olan @srpkse ve saz arkdaşları😂
Thesra srpkse Kendimi din dersinde zannettim şimdi sana bir anımı anlatıyorum kızlar sizde dinleyin yüksek yüksek tepelerde develer tellal ikenle başlamıycak masal değil sonuçta😂😂 ortakokula gidiyordum ben küçükken bi tane din hocamız vardı hep şöyle derdi 999 kişi cehenneme 1 kişi cennete gidicek diye bu şaka değil bu arada gerçek😂yıllarca ne demek istediğini anlamamıştım bıgüne kısmetmiş demekki 999 kişi bizler oluyoruz 1 kişide kocalarına böyle davranan kişilerden seçilicek olan kadınlar😬😬😬
Htcdmr Thesra Ortaokulda bizim din hocası, şey anlatırdı bize öldük şimdi cennete cehenneme gitmeden önce bekleme odası gibi bi bölüm olucakmış, ondan sonra cennete doğru geçerken istediğimiz kişi olabilicekmişiz, maskeler olucakmış gibi düşün yani ben kim kardashian maskesi takıp gidicem sen gidip cameron diaz maskesi seçip gidiceksin 😂😂😂
Nur93 Bera valla bende iciciydim. Hamile oldugumj ogrendim paketi cope attim. Daha sonra zaten bulantilar basladi . Icen hamilelere nasil agir gelmiyor anlamiyorum. Simdi kokusuna dahi tahammulum yok. Esim icip geldiginde bile midem kalkiyor. 3 aydir icmedim. Rabbim bir dahada nasip etmesin.