Sedahenkkk tek kişilik odalar da var 3 kişilik te var eltim tek kislikte kaldı beni 3 kişiliğe aldılar şans işi o kısım eşim yanıma gelmişti alıyorlar beş yıl önce doğum yaptım 16 yaşındaydım suniyi taktılar kahve içmeye gittiler her geldgnde kahvesiyle geliyordu 4 kişi girdi doğuma iki stajyer bı ebe biride doktordu beni ebe dogurttu normal düz bir sedyede ıkınma için destek alacak tutunacak bisee yok dümdüz bı sedyenin ucuna çektiler belim kırıldı sandım neyseki kızım küçüktü tek ikinmayla çıkardım neyse sonra bu beni soktu bidaha dikti acısını hep hissediyordum evde dogursaydim keşke acemilerin elinde oyuncak oldum ufaktim tabi bundan faydalandilar. üstelik 18 saat evde sancı cekerek gitmiştim gecende gittim bı doktordan şikayetçi oldum muayenelerde kontrollerde hiç iyi muamele yapılmıyor ağlayarak çıktım bu yüzden bu doğumunu Gaziemir nevvar Salih isgorende yapacağım araştırmalarım sonucu çok memnun kalacağımdan eminim bilgisi olan varsa o hastaneyle alakalı beni bilgilendirirse çok sevinirim ❤️ hayırlı doğumlar