Mormenekse34 Günaydın, uyanan var mı acaba😊 Bugun catlatma ignesinin 14.günü, idrar testi yaptim ikinci cizgi silik görünüyor, hala iğne etkisi midr, deneyen oldu muu hiç acaba 14.gün yapip negatif gorenler? Reglime daha 4 gun var
Nry0682 Mormenekse34 hayır igne etkisi 12 de geciyo.Bende catlatma ignesi oldum 11.gün test yaptık silikti 12.gün test yaptım yine silikti 13 de kan verdim ve 7+4 üz cok sükür.İgne etkisi degildir
Sevilayklnc Mormenekse34 ben bu ay aşılama oldum çatlatma iğnesi vuruldu iğne etkisi genelde 10 güne kadar çıkıyor sonra tamamen sıfırlanıyor. Ben de çatlatma iğnesinim 14.günü çoook silik bir çizgiyle gebeliğimi öğrendim inşallah siz de hayırlı haberler alırsınız 😊 Mormenekse34
Senemunlu Mormenekse34 14. gun 15. Gun zaten teste yonlendiriyolar ama burda okudugum kadariyla regle gunu bence kan verin :) insallah vardir 🙏🙏🙏
KdryFth Mormenekse34 Günaydın. Bence iğnenin etkisi geçmiştir ben 2 ay kullandım hiç 10.gunden sonra silik çizgi bile. Gormedim
Kara1833 Benim bilgim yok ama okuduklarıma göre dogru olma ihtimali yüksek 12 gününde yapanda var baktım internetten 😁 12 güne kadar yanıltıcı olabilir diyor büyük ihtimal igne etkisi değil 🤗
deleted270 Mormenekse34 bu erken gebelik testimi benimde bugun 12?gün test yapsam doğru sonuc verirmi
Sevilayklnc Kan testi verin inşallah değerinizi de 2 günde bir kontrol ettirin inşallah sağlıklı gebelik olup olmadığını doktor yorumlayacaktır. 🍀
Zeynep5353 Sevilayklnc canm meraba aşilama yaptirmişsin sanirsam senin kaç yumurtan oluştu birde kç mm di belirtin oldumu o süreler içnde hiç bişey
Mormenekse34 Hilal1907 ayy insallah cok umutlaniyorum boyle soylenince gorunce Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah
Mormenekse34 vitamininannesi92 folik asit ve d vitamini kullandim progestron fitil vermisti ona devam ediyorum