Gulenay1234 Merhabalar 28.haftadayım vitamin olarak decavit-Demir gyno ferro-d vitaminim de Pedia D sizler ne kullanıyorsunuz genelde aynı ilaçları veriyorlar galiba yan etkileri oldu mu sizde bundan harici kullandıklarınız var mı
MeliSeliMelih Gulenay1234 vitamin olarak vinalac, demir ilacı maltofer, magnorm ve kalsiyum ilacı kullanıyorum ayrıca…
Bsmlh Gulenay1234 kan şurubu flakon seklınde devıt 3 Mom vital DHA efermag magnezyum ve aspirin kullanıyorum
Baobap Gulenay1234 29+0 maltoferfol, devit3, magnezyum diasporal şase, omega3. Hiç biriyle sorun yaşamadım çok şükür
Gulenay1234 Bsmlh magnezyum kemik ağrısı için mi kullanıyorsunuz benim de ağrım çok doktorumdan rica mı etsem acaba yoksa başka bir şey için mi kullanıyorsunuz
Zeynep0606 Gulenay1234 magnezyumu ucrei eczaneden temin edebilirsiniz ozellikle 6. Aylarda baslaniyor brn daha erken basladim kramp ve kemik agrilari icin
Bsmlh Gulenay1234 evet kemık ve bacak kramplarım için berdi ellerim agrıyordu geçti şimdide erken dogum riskim var kesme dedi devam
mrsbiyolog 26.haftamdayım vitamin olarak gebeliğin 8.haftasından beri Nbl Osteo kullanıyorum. 12.haftamda Nbl ek olarak ImoM eklendi. 24.haftamda kramplarım çok arttığı ve uykudan krampla uyanmaya başladığım için o iki vitaminime ek Magnorm verildi.