Havvanur42 Merhabalaar. 5 aylık evliyim Adana’ya gelin olarak geldim. Birkaç hastaneye gittim ama doktorlar içime sinmedi. Önerebileceğiniz doktor var mı? Kadın doktor tercihim:) 18 haftalık gebeyim
01-adana Havvanur42 Ortadoğu da Ayten hanım var Eltim ve bır çok arkadaşım onda yaptı kadın doktor dediğinizıcın tavsıye ederim bende 17 hastalığım ben guZelyalıya bayram bukana gidiyorum erkek demezseniz 👍
Birkiz Havvanur42 mrb bende 2 gebelık 2 hamılelğimde de takıbımı güzelyalı hastanesi selçuk gürbüz e gıdıyorum memnunum
AsiyeZe Merhabalar bende Adanaya gelin geldim 😘 Benim gittigim hastahane Batıkent hastahanesi. Amina Hanim var. İki kere gittik memnun kalinca devam etme karari aldık.
Havvanur42 AsiyeZe Batıkent benim evime daha yakın aslında ama kötü yorumlar duydum doktor hakkında önyargılı davranıp gitmedim doğrusu. Altınkoza da Fatma hanıma gittim iki üç kez fakat çok ilgili gelmedi bana
Havvanur42 01-adana ortadoğu da birde Hicran giriş diye bir doktor varmış onun içinde internette iyi diye yorumlar okudum. Eltiniz ve arkadaşlarınız normal doğum mu yaptı?
icimdekikelebek Ben de adanaya atanarak geldim. Benim doktorum erkek medline da ama arkadaşlarım medlineda Nursel hanıma gidiyor genelde .
Geceninannesi01 Havvanur42 ben hicran hanımın hastasıyım kesinlikle tavsiye ederim o kadar sakin ve naif ki bebekle sizi çok pozitif etkiliyor sadece çok yoğun bir doktor beklemek uzun sürüyor onun dışında gerçekten ilgili her saat aradığımda ulaşabiliyorum kendisine 👏🏻