Benim kızım da ilk zamanlar emmiyordu. Emmek her bebek için doğuştan gelmiyor sanırım. Sütüm de az olduğu için ben bineronla mama takviyesi yapıyırdum. Ara ara meme istemediği oluyordu o zaman biberonları tamamen kaldırıp ağlasa da zırlasada meme veriyordum, 2 günde toprlıyorduk. Emzirme kampı diye birşey var internetten araştırabilirsiniz. Bebek gık dese meme beriyorsunuz. Sürekli bebekle ten teması halinde oluyorsunuz fln. İşe yaramıştı bende. Eds denedim ama beceremedim ben ama onu da çok tavsiye ediyorlar. Emzirme danışmanıda güzel yönlendirebiliyor. Ama en önemlisi sizin rahat olmanız, gergin olmamanız. Ay emmeyecek mi yine emmedi, emmiyor diye stres yaptıkça hem siz geriliyorsunuz hem bebek hissediyor daha zor oluyor. Bebek de zaten memenin tadını alınca biberon almıyor. Ben kızında 3 ay meme biberon devam ettim. 3 ay snra sütüm yetmeye başladı. Ek gıdaya kadar hiç takviye yapmadım, 8 aya kadar da hiç biberon ihtiyacım olmadı. 8. Ayda işe başlayınca biberonla süt içsin dedik istemedi. Her biberondan süt içebilen çocuğa biberon beğendiremedik.