hmmokk Günaydın hanımlar, vajinal akıntı gibi ama berrak ve yavaş yavaş su gelir mi? Sancım yok 36+6 dayım ama ara ara idrar kaçırması gibi akıntım var
Aysenur96 hmmokk sızıntı halınde olabılır dıye okumuştum ama idrarırındır belki benimde öyle idrar kaçırıyorum basen ben
Mervee26 hmmokk idrar olmadığına eminseniz sudur. Az az geldiği de oluyormuş. Stres yapmayın takip edin devam edecek mi diye
Madinanin-Annesi hmmokk doktoruna sor bebegin suyu olsa biter o orda kalsa kotu olur.Test yap yada doktora git
MeliSeliMelih hmmokk eczanede pedler satılıyo suyunuz mu ya da idrar mı olduğunu anlayabilirsiniz… renk değiştirio ped…
hmmokk Aysenur96 pijamamı değiştim ıslandı iki kez idrar kaçırması öksürüp hapşırırken fln arada bana da oluyodu ama bu daha farklı sanki😬
Bsmlh hmmokk amniosur testı yaparlar hastanede çok basıt bence yaptırın benımde geçen ıslandı 2 kez tekrarladılar suyumda azalmıs 26 haftada 28 geldik suan ama suyum hala az
Minay hmmokk tabi ki öyle de geliyor idrar olmadığına eminseniz su olma şhtimalı var yada vajinal akıntı da olabilir mesela ben arada braz braz idrar kaçırıyorum çamaşırım ıslanıyor böyle yuvarlak bi şekilde bi kaç damla oldugu için
oglumgeliyyor2 Sızıntı şeklinde olabiliyormuş benim ilk bebeğimde aniden gelmişti doktoruna gidersen öğrenirsin için rahatlar
Pelinoz hmmokk az az geliyor canım sızıntı şeklinde diyor dr. lar dikkat et suyuna bebek susuz kalmasın her gün dr muayenesine git.
hmmokk Aysenur96 baktım bu gelen su :)ilk başta yanlış yazmışım 35+5teydim çantamız bile hazır değildi neyse valizi hazırlaıdm evde uzun uzun duş aldım hastaneye gittğimde 3-4 cmdi açıklık sonrasında biraz yavaş ilerlerdi ama 3 gibi kucağıma aldım çok şükür bebeğimi🤲🏻 küveze de gerek almadı❤️