baby0615 Merhabalar, doğuma hazırlık için perine masajı yapanlar var mı aramızda? Ya da yapmış olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar? Faydalı mı yapılmalı mı yapılmamalı mı bilenler bilgi paylaşamında bulunabilirse çok sevinirim.
B0220 baby0615 eğer yapabiliyorsan çok faydalı dikişsiz doğum yapma şansın artar doktorum ısrarla önermişti👍🏻 kimisi kendisi yapamıyor eşine yaptırıyor 🙆🏻♀️
beyzafatih baby0615 doktorum banada önerdi dikiş atılmaz rahatça genişler orası dedi zeytin yağı ile yapabilirsin 2 parmak ile dedi ama ben yapamıyorum niyeyse çok tuhafıma gidiyor 😒🙄🙄
Pregnantttt baby0615 bilmiyorum ya çok enteresan bişi o eşim denemiştide doktor önerisi ile aman kalsın demiştim bence çokta gerek yok yahu
Yeni474747 Ben yapıyorum erken başladım puan tek parmakla yapıyorum ama 35 36 da 2 parmakla genişleterek yapıcam inşallah
B0220 baby0615 evet valla bana da tuhaf geliyor bende burda duydum yaptıranlar varmış 🤷🏻♀️😄 ben denedim yapamadım zorlamadım 🙆🏻♀️
B0220 baby0615 yok can acıtmadı acıtsaydı cinsel ilişkşye de giremeyiz acı değil de eğilemedim ya karnım çok şiş olmamasına rağmen eğilimedim uğraşmadım bende 🤷🏻♀️
avukatveanne Bu hafta itibariyle başlıcam bende doktor lavanta yağı ile yapmamı istedi doğumda çok kolaylaştırıcı oluyor eşe yaptırma kısmına bişi diyemicem herkesin kendi kolayına nasıl geliyorsa ama kendimiz vücudumuzu daha iyi tanığımız için rahatlama olarak kişinin kendisi yapması daha iyi bence 🌺
Egeligif avukatveanne benim artık elim yetişmiyor ama yetisse yapar mıyım emin değilim🙈ayrıca eşime onu yaptiricagima ilişkiye girmeyi tercih ederim açıkçası hem daha eğlenceli hemde aynı işlevi görüyor 🤭🤭
baby0615 Egeligif evet çok doğru hem 36. Haftadan sonra deniyor hem de artık o haftadan sonra elin yetişmesi mümkün değil. Çelişkiyle dolu bir konu :)