Matmazel_ Ya kızlar 33 haftalığım sadece bakkala gittim bi arka sokakta şuan bacak ağrımdan yatamıyorum,doktor yurumyi yasaklamıştı hemde covıt var dıye çıkmıyordun normal mi ?sağa solada yatamıyrm
Ftma1aa Matmazel_ normal canım bacak ağrısı oluyor sanki dersin yerinden çıkmış ama genelde dikkat et geçmiş olsun
cgla29ony Matmazel_ neden yasaklamışti canım yürümeyi Sorma bende oyleyim iki çamaşır at toplaa hemen her yerim basliyor ağrımaya agirlastik artık o yüzden 🌼
Dyguklc Matmazel_ ya bende de oluyo sinir oluyorum bacagim tutuldu resmen bugun yolda gelirken 31 haftaligiz bizde
Esosun Matmazel_ ay bende serklajlıyım yürümek koşmak istiyorum yat yat gün sayıyorum artık 😊 sabrediyorum sağlığımız için 🤲🏼
Matmazel_ Esosun serkraj yapmak istediler ama yaptırmadım , yine de öyle gibiyim yürümeye yürümeye ayakları unutmuşum 😅
Minay Matmazel_ bi süredir o kdar mesafe yürümediyseniz oluyo bende uzun bi süre yürümemiştim bi markete gitsem pertüm çıkıyodu bel bacak ağrımdan uyuyamıyodum 30lu haftalardan sonra doktorum biraz yürüyüş yaş hem kilo alma hem dogumda çabuk iyileş dedi 30dan beri günlük yada 2 günde bir felan 20 dk yarım saat yürüyorum ilk günler çok yoruluyordum artık alıştım 😂
Esosun Esosun en azından alışverişe çıkıyorum yani bebek için kısa süreli 😊 iğne yaptırmaya falan giderken