eerem 2melek_annesii o zaman keskin kokulu ne varsa bi atın ağzınıza 😅 kimyon mideye çok iyi geliyor ama 🤷🏼♀️
Mirayse1 2melek_annesii bende bugün salataya minicik incecik tek bir tane taze soğan doğradm uyums kalmsm kızımla şimdi uyandm midemi yakmıs aynı senşn dedn gibi kokusu gelio vs gaviscon içtim rahatladım bir tık varsa iç
Matmazel_ 2melek_annesii kız güldüm affet 😅😅 gaviscon /renne varsa iç ,ama soğan kokusu geçmeyebilir ,
Mirayse1 2melek_annesii şurup cnm doktorlar hamilelere veriyor genelde mide rahatlatması için. Evde o yoksa süt için ama bir yudum bas ucunuza koyu. Rahatsz olunca bir yudum daha için. Lıkır lıkır bir bardak içmeyin
Gulyuksel55 Bir kaç damla limon suyu içmeyi deneyin ve koklayın ellerinize de sürün tamamen almasa bile bastırır diye düşünüyorum
Mcakir 2melek_annesii e kus canım rahatla. (Ayva varsa evde tüketebilirsin, bulantıyı keser ya da tuzlu çubuk kreker)
Serpil-3 2melek_annesii sırf bu yüzden beş aydır çiğ soğan yemedim sabrediyorum bunu geçirecek bişey yok maalesef yarına anca geçer
Hmeyyyra 2melek_annesii kusmak en iyisi değil mi tutmayın kendinizi bukadar rahatsız edici bir hal aldığında ve kusmaniz olduğunda en güzel çare kusmaktır
Emineemre_29 2melek_annesii aynısını bende yaşadım artık yemiyorum hiç birseyde geçirmiyor valla bidaha sakın yeme ben öyle yapıyorum
kalben_duam 2melek_annesii belki hoşuna gitmeyecek ama öyle durumlarda miden bulanıyosa kusup atcaksınki rahatlayasın tutma kendini işkence çekme