Aldoemr Merhaba güzel anneler benim bu ikinci hamileliğim ve daha 13+2 deyiz size anlatacağım ilk doğum hikayem bu siteyi de yeni keşfetmemden kaynaklanan bir gecikme oldu 😊 umarım beğenirsiniz uzun olacak hakkınızı helal edin 🤲🏻😍 hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden itibaren normal doğum yapacam diyordum taki son aya girene kadar normalden korkmaya başladım doktoruma ben spinal doğum istiyorum dedim normalden korktuğumu söyledim o da ısrar etmedi sağolsun spinal doğumun stresi tabiki oldu bende ama yine de normale göre daha cesaretliydim neyse 01.08.2017 de oğluşumun doğumuna karar verdik bir prens geliyordu ve çok mutluyuz doğum günü geldiğinde sabah erken saatte uyandım )gece yatmadım) o ayrı 😁 saçlarıma bi gün önceden maşa yapmıştım düzelttim güzelce ama makyaj yapmadım çünki prensim beni doğal görsün istedim 😊 beyaz bi elbise giydim melekler gibi olayım dedim 😊 ve hastaneye gittim yatış işlemleri kan alma vs bütün herşey yapıldı ve doğum için beni aldılar asansör kapısında ailemle son bakışlar ve ağlamalar 😔 çok güzel duygu ne yaşayacağını bilmeden bir yere giriyorsun endişelisin ama çok farklı daha sonra ameliyathaneye girdim muhteşem bir anestezi uzmanı geldi herşeyi ince detay antalttı uygularkende söyleyerek uyguladı ve uyuştum 😁 beni uzandırıp önüme bir sürü yeşil örtü attılar daha sonra doktorum geldi ve benimle konuşmaya başladı bana dediki uyuşukluğunu test edecem bastırıyorum ağrı var mı dedi hayır dedim midemin oraya bastırdı yine sordu ağrı var mı dedim midem ağrıdı biraz dedim ve benim küçük prensim doktorumun elinde ağlıyordu 😢🤗 çok karışık bir duyguya kapıldım eşimde yanımdaydı fotolar falan çekildik yarım saatte doğdu oğluşum ve ağrısız sızısız bir doğum yaşadım çok şükür şuan oğlum 11 aylık ve 13+2 haftalık hamileyim herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim iyi akşamlar 💙🤲🏻
Anm Aldoemr inşAllah canm 2inci bebegnide böyle sag salim kucagna alırsın😍 ne kadar ara verdin o zaman 2ci gebelik icin?
Anm nasl izin verdi doktorun yani olurmukş öyle?😕 o yüzden bilmek istiyorum 2 yil ara vermek lazm diye biliyorum
Aldoemr Anm hiç bir problem olmaz dedi bizim için 6 ay geçmesi yeterli dedi bende çok tedirgin oldum ama sıkıntı olmayacağını öğrendim araştırdım rahatladım 😌