tgbktszdmr Yeni doğan bebeğe 1 yaşına kadar D vitamini verildiği söyleniyor. Günlük 3 damla şeklinde. Tecrübeli annelere sormak istiyorum kullandınız mı ? Doğum yaptığınız hastane mi veriyor bunu ?
HemsireAnne01 tgbktszdmr kemik ve genel gelişimi için çok önemlidir D Vitamini ve kesinlikle verilmeli. Sadece güneş ve Anne sütünden yada verdiğiniz mama yeterlı değil D Vitamin seviyesini dengelemek için.
haziranin25i tgbktszdmr hastane yazdı d vit 3 ama ben onu kullanmıyorum. Ocean kullanıyorum günde 3 damla
mlkkk tgbktszdmr eğer kış bebeğiyse kesin kullanılıyor yaz bebeğiyse ve kullanmak istemezseniz bebeği doğrudan değil ama güneş gören bi yere çıkartabilirsiniz yine de vitamin kullanmasının bi sakıncası yok içeriği temiz ocean var tavsiye ederim
sudamlasi tgbktszdmr Evet 2.haftada d vitaminine 4.ayda demir vitaminine başlanıyor aksatmadan kullanmanız lazım sağlık ocağı veriyor ama içerikleri temiz değil bebeklerde huzursuzluk kabızlık vs yapıyor. İçerikleri temiz olanlardan alsanız iyi olur.
1Anne2Bebek1Kopek tgbktszdmr tabi cok onemli kullan ama saglik ocagbb verdigini ben kullanmadm paraben iceriyo ve oglum. Dogdugun da gaz yapmisti ocean kullaniyorum oglum da kendm de kullaniyorm 18 aylik olana kadar bu arada
asiltosumm35 tgbktszdmr kullaniyorum canim hastane degok saglik ocagi veriyor 15. Gindemi ne. Yalan olmasin. Ama bazi doktorlae o dvitamibini onermiyor ki benim oglumada yaramadı. İcerigi temiz ve organik baska bir d vitamini alabilirsin