eerem Kızlar eşim babasının adını koymak istiyor ben de yanına bir isim daha koyma şartıyla kabul ettim eşimi de kırmak istemem. İkinci ismi de seçti kendisi ben de onayladım. Fakat kayınpederimin adını çocuğun odasına kapı süsüne vs yazdırmak istemiyorum eşim de buna alınıyor. Ne yapmalıyım sizce eşimi kırmamalı mıyım kendi bildiğimi mi okuyayım??
Serdem39 eerem bence eşinizi kırmayın ismini koymayı kabul etmişsiniz sonuçta.babasının adıda olsun tabi
endobeybi eerem biz de kayınpederimin ismini koyuyoruz ikinci bir isimle beraber. Kapı süslerine falan da yazdırırız, beni rahatsız etmiyor hem güzel bir ismi var bence kayınpederimin 🌸 aramız da çok iyidir o yüzden severek koyuyorum ama eşime çocuğa kayınpederimin ismiyle hitap etmeyeceğimi söyledim çünkü adam yaşarken ve bu biz bu kadar içli dışlıyken çocuğuma onun yanında ismiyle hitap etmek ne biliyim hem utanırım, hem tuhaf geliyor. Eşim de hitap ederiz neden utanacaksın falan diyor bilemiyorum 🤣 benzettim biraz durumları ama biz abartılacak bir durum huzursuzluk vs yaşamadık bu yüzden
Kubra64 Bence o zaman hiç koymayın etrafımdaki çoğu kişi koydu sonra ikinci ismi ile sesleniyorlar her yere 2. İsmini yazdırıyorlar 🤷🏻♀️Tabi siz bilirsiniz de
eerem Kubra64 ben de aynıyım ilk ismimi hiç kullanmıyorum babannemin adı ama çok uzun oluyor iki isim iki de soyisim 😅
Buesra Kayinbabanin ismini birkere cocuguna takacaksan o ismi sevmelisin evladin sonucta tasiyo o ismi ve esin bu konuda hakli sanirim isim cocugunun ismi artik milyonlarca o isimden var sirf kayinbabmizda var diye ismi görmemetlikten veya duymamazliktanmi geleceksin böyle bir sey yapacaksan isim konusunda biraz daha düsünün bence beni yanlis anlamayin😃
eerem Buesra hayırr isimle bir problemim yok sanki koskoca adamın adı kapı süslerinde falan bir garip geliyor 🤔
Minikasya eerem Sana tavsiye. Bunu belli edersen bu konu ömür boyu aranızda tartışmaya sebep olacak. Ona göre karar ver
Busratlv98 Ya bana çok saçma geliyor,aynı durum benim başımda da var ne yazık ki. Bebeği aylarca taşıyan,sıkıntısını yaşayan,ona emek veren benim. Dışardan birinin tutup da isim koyması zoruma gidiyor açıkçası.
Minikasya Busratlv98 Ama o bebeğin olması içinde hani biri lazımya😁 Onunda söz hakkı olmasınmı. Babasıda öyle istiyor.
Minigim16- Busratlv98 bana da aynı şeyi yapmaya çalıştılar tavrımı koydum ve eşimi ikna edip isim seçtik bebeğimize. Susmaları için de isimli hastane çıkışını ve kapı süsünü de yaptırdım hemen 🤷🏻♀️😂
eerem Minikasya açıkçası isimle bir problemim yok ya sevmesem ismi zaten koymayı kabul etmem tabii ki. Sadece her yere kayınpederimin adını minnoş kuzucuklarla balonlarla yazmak aşırı garip geliyor 😅
esra556141 eerem ama bunlar kayinpederinize degil bebeğinize yapiliyo sonuçta garipsencek bi durum yok bence isim sizin içinize tam sinmemis 2.isme gidiyorsunuz
Serpil-3 eerem artık osenin oğlunun adı olacak kayınpederinin değil böyle düşün ikinci ismi hiç koyma bence çünkü sen pek gönüllü koymayacaksın ve ikinci ismiyle çağıracaksın ama bunu kendine bile itiraf ademiyorsun🤷♀️🤷♀️Valla ben koydum ilk zamanlar hiç ismini söyleyemedim ağır bi isim bebeğe göre hep oğlum dedim sonra sonra alıştım ama eşim ilk doğduğunda babam diye severdi bi de ilk oğlan babasıda vefat etmiş bu yüzden hiç tartışmadık bile ismini ad bi çiçek canım koy gitsin çokta düşünme
Busratlv98 Minikasya Evet doğru ama yapıp kenara çekiliniyor ondan gayri top bizde 🤣 Biz uyuyamazken o arkasını dönüp çok rahat uyuyor valla
merve1212- Öyle yapın tabi resmiyette olan bı isim olsun ne olacak ki. Jest yapmış kabul etmişsiniz yetmiyor mu 😀 kimlikte yazsin yeter bence zaten iki isimle hitap etmezsiniz sanırım odasına falan iki isim yazmanın ne anlamı var hem içinize sinsin