Mervekrrsln Kızlar araştırdığım karariyla nişan mukus yapıda berrak pembe yada kırmızı renklerde gelebilirmis, normal gelen günlük akıntı gibi hafif sarimtrak bı renk yoğun kıvamda cıvık yani mukuslu ve miktarı daha fazla gelirse bu nişan mıdır ?
Gizoos Mervekrrsln canım benim 27 haftamda çok küçük bir parça geldi bildiğin sümük gibiydi kişiden kişiye değişiyormuş
Asyadone Mervekrrsln bu benim 2 inci hamileliğim sabah alttan muayene den sonra geldi nişanı 37 hafta da sümüksü yoğun bir kıvam ve hafif pembemsi böyle yapış yapış
Gizoos isimsizbiranne hala olmadı çok şükür 🤣 30+5 deyim 27 haftamdan beri 1 parmak açılmam var bekliyoruz😬
isimsizbiranne Gizoos ayy aman maşallah dursun daha vaktine kadar inşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dua edicem ❤️
Mervekrrsln Sinem12345 anne bebek arasındaki koruyucu sıvı enfeksiyona karşı koruyor serviks ağzında bulunuyor bunun düşmesi ile doğum başlamış oluyor tabi bu süreç bı hafta da olabilir bı günde belli olmuyor
Oysul Mervekrrsln Merhaba bugün aynı dediginiz şeyi yaşadım ama doktora da sormadım. Biraz açık olacak ama bugün çamaşırımda günlük pedin üzerinde çok büyük miktarda sarı bir akinti vardı. Ped cogunu emdi büyük ihtimalle ama nisan mi diye aklımda şüphe var. Burada falan okuduklarım hep kanlı pembe mukuslu sıvılar olunca değil herhalde dedim. 37+2 yim. Sonrasında hicbir sancı ya da akıntı olmadı. Öylece kaldı bir kere geldi
Asyadone Oysul Nisan gelmesi pek önemli değil canım Nisan’sa bile su ve sancı önemli olan ama sizin anlattığıniz akıntı sanki son aylarda çok yoğun olurlyor akıntılar onla karıştırmış olabilirsiniz
Mervekrrsln Oysul evet miktarı fazla ve yoğun aynı renkte olduğu için şüphelendim renk olarak açık olabilir diyorlar
Oysul Asyadone dimi ben de o yüzden pek önemsemedim perşembe zaten klasik randevum var o zamana kadar aksi bir şey olmazsa beklemeye devam diyorum. Teşekkür ederim bu arada aynı düşündük içim daha da rahatladı 😊🌺
Oysul Mervekrrsln karar vermek zor gerçekten ben aksilik çıkmazsa beklemeye devam edicem bakalım. Belki perşembe çatı muayenesi olursam sonrasında gelir diye bekliyorum