hafsa2020 Memnun musunz arkadaşlar odaları nasıl tekli odalar mı biraz bilgi verir misnz doktorunz ilgilimi sürekli başlık açıyorm ama tam bilgi veren olmadı..
NaimeYilmaz hafsa2020 derya hanıma gıdıyorum hastanede odalarıda gezdırıyorlar fıyat bılgısıde verıyorlar. Ebelerle her detayı konusabılıyorsunuz aynı tatıl planlar gıbı 😊 Derya hanım benım 4.doktorum aylardırda ona gıdıyorum 10 kere hamıle kalsam 10unada ona gıderdm
Esra93 hafsa2020 Bende buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Derya hanıma başladım salı günü 2.randevuma gittim ikisinde de Derya hanımdan çok memnun kaldım ve bu formun bana kazandırdığı şey doktorum oldu diyebilirim artık doktorumu buldum 👍🏻😊
Lahuri hafsa2020 bende Derya hanima gidiyorum güler yüzlü ilgili hastane biraz küçük ve eski bi hastane ama doğum yapan tanıdıklarım memnun kaldılar ama olumsuz duyumlarimda oldu açıkçası
hafsa2020 NaimeYilmaz bide şey sorim ben 20. Haftama gidiyorm detaylı ya orda girip öyle gitcem kabul ederler demi baştan gitmedim diye kabul etmemzlik yapmazlar
Mihri-musta Hastane için çok kalabalık devlet hastanesi modunda falan diyorlar ama katılmıyorsunuz sanırım. Mesai dışı doktorunuz Doğuma geliyor mu
NaimeYilmaz Mihri-musta hayır katılmıyorum cok buyuk bır hastane 10 kadın dogumcusu var zaten doktorumda gelıyormus cagrıldıgında ayrıca 2 yakınımda orda dogum yaptı
NaimeYilmaz Ayrıca arama butonuna nisa hastanesi yazarsanız bir çok yorum ve soru-cevapla karsılasıcaksınız böle cvp beklemenıze gerek yok
hafsa2020 Kbrazcan inşalllah iyi çıkar ya bende bayramdan sonraya detaylı randevusu aldım öyle gitcem oraya
NaimeYilmaz hafsa2020 ederler tabı daha yolun basındasın ama bugune kdr yaptırdıgın butun ıslemlerıde gotur mutlaka
NaimeYilmaz hafsa2020 al bence sata gore gelısımını gormek ısteyebılır hatta son tahlılın ustunden 1 ay gecmısse saglık ocagında tahlıl yaptırıp netten ekran goruntusunu alıp onlarıda goturebılırsn randevu almayı unutmayn ama🌸
Lahuri hafsa2020 doktora ilgili değil hastane ile ilgili bebeği dusurmusler doğumda falan bir anneyi şeyden dusurmusler doğuma giderken bunun gibi
NaimeYilmaz Eagil tabı gırıste solda bı bayan var ona soluyorsunuz brosurde verıyor anlatıyorda katları arayıp musaıt oda varmı dıe soruyor bos odaları gezıyorsunuz. muhasebe bılgısı ıcınde derya hanımın katında var muhasebe orda da herseyı anlatıyorlar