MirzaHazal56 Ayseyldrmx daha sabah 8de kuyruk oluyor BİM’in önünde 😁 kalkabilirsem gidicem bide sınırlı sayıda geliyor ya öğlene kadar kalmıyor bile
ysmn_kck17 SERNUR Etmezmi hiç tanımadığı birisi tarafından dusunulmek ne kadar incelik 💕 insanın beklediklerinden görmediği inceliği görmediğin tanımadığın birinden alıyorsun . Teşekkürler inşallah evladinizda sizin gbi ince düşünceli biri olur 😍
SERNUR ysmn_kck17 Amin inşallah rabbim nasip ederse elimden geldigince iyi yetiştirmeye çalışcam 🤗 bu arafa nerde yaşıyorsunuz 🙈 yüzünde küçük bir gülümseme bile olduysam ne mutlu bana 🤗🌺
SERNUR ysmn_kck17 oglum olacak nasipse ❤️ bu gün yatagına alezin üstüne sermek için lastikli çarsaf aldım 1 tane yeterdi daha önceden almıstım tabi yetermi 2 tane daha aldım 😅 ah biz bağyaannnlar yokmuymuz😅😅
ysmn_kck17 SERNUR Tedbirli davranıyoruz anneler olarak bizimde görevimiz bu bir de evet alışveriş yapmayı seviyor hatta alışveriş için çıldırıyor olabiliriz ama gerçekten tedbir yani bunlar 😂😂
SERNUR ysmn_kck17 eşim 12. 8den cıktı uykusuz du yoksa çok eksik var kıyamadım 🥰 o bende de hevesli aslında, 🥰 ah bu annelik iç güdüsü mükemmel bir sey 😅🥰
MirzaHazal56 ysmn_kck17 valla ben sabahları 8de hastaneye giderdim daha o saatte millet sıraya girmişti görünce şaşırmadım deil 😁
Alya- ysmn_kck17 10 da açılıyor boşuna erkenden gidip kapıda beklemeyin 😂 bi kere o hatayı yapmıştım 🤦🏼♀️
SERNUR ysmn_kck17 ay evet ya pozitil insanları çok severim 🥰 ama eşim bile dışardan bakınca çok Nemrut duruyosun der bana insanlar asla yaklaşamaz bana 😂 ama yıldızım tutarsada muhabbetime doyum olmaz 🥰 😅
ysmn_kck17 SERNUR Olsun dışardan resmi durmak iyidir herkesle muhattap olmak zorunda kalmazsınız 🤭 yani gereksiz kalabalıktan uzak misss 👍