Sumeyyeuludag Bu zamana kadar gram heyecan korku hic bir sey yoktu son haftaya girince korkmaya başladım. Var mi benim gibi olan vakti az kalan ?
Yarenimm Sumeyyeuludag 2 ay kaldı nasipse günler geçmiyor banada ya Rabbim sağ-salim bi avazda kurtarsın insallah darisi bana ve diğer arkadaslara😊
milestone Sumeyyeuludag bizimde son 6 gün sancı var ara ara düzensiz ama açılma vs yokmuş doktorumda izine gitti gelene kadar oğlum gelmezse 12 gün sonra sezeryan yapacakmış stres oldum iyice. Açılma için ne yapmak lazım hiç bilmiyorum.
Sumeyyeuludag delettdmom66 Bana da öyle geliyor :) Sizde bol bol hurma yiyin yürüyüş vs bence gelir diye düşünüyorum inşallah sezeryana kalmadan doğururuz 👐
Pnar delettdmom66 Bnde Senin gibiydim sanci falan yoktu ama birden bi geldi tam geldiii Seninde Öle olabilir Canim
Sumeyyeuludag milestone Ben başladım bol bol hurma yiyin bir de merdiven inin çıkın ben yürüyüş yapıyorum su an
Gfrn milestone aktardan Meryem ana eli al canım Fatma ana otu da deniyor suya koyuyorsun o açıldıkça açılman oluyor ve Doğumun kolay oluyor birde suyundan içiyorsun 2 3 yudum doğuma girmeden
Sumeyyeuludag Gfrn Onu aldım canım birde suya 41 meryem suresi okudum. sancim olunca içmeye baslayacam
milestone Gfrn Aldım canım ama doğum belirtisi olunca yapmak lazım diye biliyorum öyle birşey de henüz olmadığı için kullanmadım. 😓
Shnn Son 3 gün tabi 3 gün içinde gelmezse 😂 beklemek çokkk zor ya geçmiyor zaman resmen zaten endişeler korkular heyecanlar azalmıyor gün geçtikçe resmen çoğalıyor
GzdeNurYldz Benımde 7 gün, ama ne sancı ne acılma hiçbişey yok, hurma da yıyorum, hamılelıgım boyunca da full yürüdüm, hala tık yok, sezeryan olucam muhtemelen bıkaç güne, bekletme riskine giremiyor doktorumuz ☹️
Sumeyyeuludag GzdeNurYldz Niye bekletmiyor son şansınıza kadar normal icin uğraşın. Bazi doktorlar sezeryan icin ugrasiyor dokkatli olun o konuda. Daha 7 gun varmış dolmaya olur inşallah benimde hic acilmam yok daha
Ecrinimleyla GzdeNurYldz canım doktorun denesin bence Suni falan taksın hemen öyle kestirip atmasın beklesin biraz sanırım normal istiyorsun o yüzden dedim