Gmommysboy Ya maksat derli toplu yattıgı bi yer olsun sürekli beşikte olamaz çünkü babynestler kalbimi çalıyor ama ne yapsam bilemedim
Burcudan Gmommysboy reflü yatagı ve elektrikli anakucagı almayı düşünüyorum babynest çok sevemiyprum başlardada reflü yatagı biraz ihtiyaç
Gmommysboy Burcudan ya sanki baş tarafından az yükseltsem aynı reflü yatağı işlevi görecek böyle yanları gam kapalı değil ya bi yuvarlanıp gitcek hali var gibi..yatagında tabii sorun olmaz ama böle koltukta faln durmaz sanki
Burcudan Gmommysboy yani kemerleri fln var ama bilmiyorum kullanıp görücez babynestlerin reflü yatagı olanlarıda var tek ürün onlara bakabilirsiniz
Dukuko Gmommysboy ikisini de al bence ilk zamanlar babynest içine de reflü yatağını koyabilirsin ama ikisi arasında tercih yapman gerekiyorsa reflü yatağı al..
Ozlem23 Gmommysboy bime ikisdie geliyo uygun fiyatta ben Reflü yatagi almıştım kılıfı falan yikaniyo güzele benziyo annemde babynest dikti gerçi yuvarlak ama 😄 olsun en azından düşmez koltukta iken
Gmommysboy Ozlem23 ay yaşasın bim zaten 😂😂 geçen sefer almamıştım bu sefer küvet müvet alcam bişiler..bim demişken şu çok meşhur müslün bezin fiyatı siZce uygun mu tanesi mi 14tl?
Ozlem23 Gmommysboy 😄 fiyatı çok iyi bence ama kalitesini bilemem gerçi en kotu altına serersiniz ben markete gidince bitmiş oluyo genelde 😁
asiltosumm35 Gmommysboy canim babynest zevk ve tercih meselesi ama reflu yatagi bence sart. Yani secim yapilmasi gerekilen birsey degil. Ki benim bebegim babynest sevmedi ve yatmiyor ama reflude kesinlikle yatirmak gerekiyor
haziranin25i Gmommysboy ikisini de aldım. Gün içerisinde yanında olduğum için içim rahat Babynestinde yatıyor. reflü yatağını besigine koydum geceleri emzirdik ten ve mama verdikten sonra kafam rahat oluyor 💜
haziranin25i Gmommysboy ikisinin de kullanım amacı farklı kuzum. Ben ikisini de alıp severek kullanıyorum 🤗