prensesimveannesi Adetime 1 hafta kala anladım ve test yaptım çıktı pozitif gördüm kan verdim beta 26.67 çıktı yükselir mi acaba yaşayan varmı bu durumu ?
tanya25 prensesimveannesi benim adete 3 gün vardı 29. çıkmıştı önemli olan 2 günde bir düzenli artış olması :)
Zeynepz prensesimveannesi ilk kan sonucum 22 ydi aynı senin gibi çok endişeliydim günler saatler geçmek bilmedi ama düzenli arttı kalp atışını duydum ve bir rahatsızlık geçirdim keseyi bile görmemişken 2 kutu antibiyotik yazdı doktor bu yüzden de çok korkuyodum hep bi şey olucak diye ama çok şükür her şey olması gerektiği gibi ilerledi stres yapma :)
melisssas prensesimveannesi 3 gün gecikmeyle bende 26 ıle ogrendım ıkı gün sonra 50 oldu suan 15 haftalıgız içine sıkıntı düşürme olur Allah’ın izniyle😍
prensesimveannesi tanya25 bugün tekrar kan verdim bakalım yarın alacağım sonucu inşallah artmıştır 🤲🏻
prensesimveannesi Zeynepz dün tekrar kan vermiştim 45.91 e yükselmiş beta hcg artık haftaya bir daha vereceğim haftaya kadar sabırla bekleyecem inşallah 😂🥰
prensesimveannesi melisssas benim adetime 3 gün var ben çok erken öğrendim erken öğrenmekte zormuş hep bi korku içerisindeyim 😞 bugün kan sonucumu aldım 45.91 olmuş doktor haftaya kadar verme haftaya bakalım dedi bekleyeceğim artık 🤲🏻
ErdemirinAnnesi prensesimveannesi benim ilk 18.34 flandı 2 günde bir kan testine çağırdılar yükseldi İnşallah yükselir sizinde 🙏
prensesimveannesi ErdemirinAnnesi iki günde bi ne kadar yükseldi peki ? Ben iki gün üst üste verdim ilk 26 idi ikinci gün 45.91 olmuş
melisssas prensesimveannesi keseyı görebilmek için 2 hafta bekledım zor ama Allah gücünü veriyo merak etme kendıne dikkat et sadece bol bol dinlen😍
ErdemirinAnnesi prensesimveannesi ikinci gün 71 çıkmış doktor demişti baya iyi diye zaten iki katı olması gerek sonra 3 müydü 4 gün mü sonra geri gittim 1600 flndı biraz daha Zaman geçsin daha çok çıkıcak 🙏
prensesimveannesi melisssas yaaa öylemi bende çok merak ediyorum nasıl bekleyecem bilmiyorum 🙈 öyle yapıyorum canım öğrendiğim günden beri yatıp dinleniyorum 🥰