ibassoy Kafamız karıştı bize bir yol gösterin ve bunu söyleyen özel hastanede doçent .nasıl yanılabilir .tam 4 ayda erkek dedi şu an 6.aydayız kız dedi
izmirsibel ibassoy çok normal 😂 7 aylık olduk cinsiyetimiz net değil kız erkek arasında kaldık🥰🧿 sağlıklı olsunlar
Karaytu ibassoy oluyor canım benim arkadaşıma da özel hastaneler hep öyle söylemiş devlet hastanesi sonra kız dedi
ibassoy Ates21 dr erkek dedi pipisi bu demedi :) ama emin konuşunca bizde yüzde yüz mü diye sormadık ne bileydik böyle olacak :))
izmirsibel ibassoy detaylıda elleri genital bölgeyedeydi göremedi doktorumuz sağlıklı olsun inşallah 🙏
ibassoy Allahtan alışveriş yapmamıştık :) detaylı da bile yanılan dr varmış ama haftaya randevu aldık sadece büyük şok yaşadık sizle paylaşayım dedim . En iyi yerlere en iyi paraları da versen yanılıyorlar demekki
ibassoy Karaytu yarın devlete gideceğim birde ilk kez başıma geldi 6 aylık sonuçta belli olur diye düşünüyorum ama yinede haftaya özel perinatalojiye gideceğiz 650 TL imiş ama insan emin olmak istiyor.yeni doçente gittik şimdi devlet e gideceğiz haftaya da özel kliniğe :)))