UralAybars0921 Kızlarrrr 🙋🏻♀️ 9+0 haftalık hamileyim, bugün gün boyu ara ara sağ kasığıma ağrı girdi, böyle iğne batması gibi. Uzanınca azalıyor ama korktum😕
Yeliz4 UralAybars0921 doktorunla görüşebiliyorsan danış genel de bebek büyüdüğü için ama sen yine de danış ilk kontrolünü de aksatma
Haticee0393 UralAybars0921 bende çok yaşadım ilk 3 ay hep kasık ağrım oldu doktorum rahmin büyüyor leke olmadığı sürece korkma demişti öyle de oldu çok şükür
Aysen3434 UralAybars0921 bende 7 bucuk haftalık, ara ara oluyor bugun sanki yumurtalığım patlatayacak gibi bi his oldu korktum. Progestan kullandım kesildi şimdi ağrı bakalım..
btlss Aysen3434 UralAybars0921 Eğer aşırı bir batma hissi varsa doktora gidin bence. Benim çok şiddetli ağrı ve sancım oldu gittim miyom çıktı
UralAybars0921 Yeliz4 geçen hafta çarşamba gittim kontrollere, her şey normal iki hafta gelmene gerek yok dedi. Doktoruma yazayım. Teşekkür ederim ☺️
Yeliz4 UralAybars0921 rica ederim sen drun gelmene gerek yok dediğine bakma evet çok evham yapma ama tedbiri de elden bırakma
ebrukerm Bende 11+4 teyim ayni haftalarda ayni sorunu bende yasadim geciyor bir sorun olmadi bende o agriyla eger pembe veya kahve akintin yoksa araa ara oluyor oyle agrilar
UralAybars0921 ebrukerm Teşekkür ederim bilgi için. Dediğin gibi lekelenme falan yok çok şükür. Sadece ara ara sancı giriyordu. Bugün yok şükür 😇
UralAybars0921 Haticee0393 ben de sordum bugün doktoruma, bunlar normal dedi. İlk kez insanın başına geliyor ya panikliyoruz işte🤗
Aysen3434 btlss 2,5 cm lik var dedi doktor ama zararsız bişeymiş. Çok şiddetli de değil ama korkutuyor yine de. Peki tedavi edildi mi miyomunuz? Dr unuz ne demişti
btlss Aysen3434 Şuan gebelik olduğu için tedavi olmuyor malesef.Ama benim ağrım çok fazla ,bu ağrılar bazen tamamen kaybolur bazen de gebelik boyunca olur dedi.Bebeğe zararı yokmuş
qamzee Ben 26+5 haftaligim basindan beri kasik agrim var gecmiyo normal diyo doktorlar leke gelmiyosa korkma biz oyle boyle geldik buraya kadar