Ebruuka 35 haftalık hamişler sizinde akıntılarımız çok mu günlük 2 3 kere iç çamaşır degistiriyorum ya bazen pijamama bile geçtiği oluyo
Memetzeynep Ebruuka benımde akıntı basını almış gıdıyor ıc camasırı bıle degıstırmekte zorlanıyorum bu gece 35 haftalık oluyorum kasılmalarda var ve cok zorluyor sızdede oyle mı 😏
Ebruuka CrazyMother doğum yaklaştıkça artıyo demekki canım akıntılar bel sırt ağrılarını saymıyorum bile 🙄
CrazyMother Ebruuka o gun neden belimle sirtim agrimio hayret dedim megersem agridan uyusmus artik ben hisstmiom😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ebruuka Memetzeynep kasılmalarım yok fazla çok şükür kuzum benim akıntıyla bel sırt ağrısı var sadece
Ebruuka babymam0304 normal canım 2 gün önce kontrolüm vardı sorun yok çok şükür son zamanlarda olabilir yani bu durumlar
Betulimren babymam0304 doktorum normal dedi kaşıntı yada leke tarzında olursa gel demişti ama sadece su şeklinde akıntı oluyor benim
Memetzeynep Ebruuka son bı haftadır magnezyum almadan uyuyamıyorum cuma kontrolüm var bu seferde akıntı ıcın bırseyler alacam galıba rengı koyulasıyor
Derinsmom Ebruuka kanala mı girmeye çalışıyor dönüyor mu meraktayım🙈 siz doktorunuza sordunuz mu peki
Ebruuka Derinsmom sormadım ama doğuma hazırlanıyo diye biliyorum çok sık olmuyo bazen kasığımda hissediyorum ben canım
mercimeginanne Ebruuka namaz kıldığım için sürekli değiştiriyorum temiz olsa bile aylardır şükür bi sıkıntı yaşamadım :)