Kaderbuyuk msncr o kadar da övüyorlardı öyleymiş demek 😥 güngören hastanesinde de 250 tl ye yapıyolarmis oraya mı gitsem acaba ben daha iyidir diye bakırköy u istiyordum ama farki yok sanırım 😣 fiyat neydi bu arada :)
msncr Kaderbuyuk anlaşmalı doktor tavsiyesiyle 300 tl ama kafanız karışmasın lütfen çok az sürdü görüntüleme yoksa doktor çok soğuk değildi 😏
Kaderbuyuk msncr uf çok zor işler gercekten ben hospitalist e gidiyorum ordaki doktorla anlaşmalılar ama 400 gibi bi rakam diye duydum ben 🤔🤔
msncr Kaderbuyuk normalde 550 ama doktora göre de fiyat değişiyor demek ki 300 tl ödedim tekrar bi görüşün isterseniz. Telefondan bilgi veriyorlar
Lokum Balat orhaym hastanesinde 425tl pediatri uzmani mehmet hoca yarim saatten fazla inceledi. Memnun kaldım.
baharyeto123 Nrnoztrk nasıl yani? Ayrıntılı olduğuna eminmisiniz ben normal muayeneyi 45tlye yaptırdım ayrıntılıyı 450 tl ama ikiz olduğu için tek bebek 350 dediler
eCeCik Aylinaylinn internetten alınıyor her akşam 20:00 da yeni gün açılıyor fakat alamadım ben doktor1 ay izne çıkmıştı bayramdan önce
Aylinaylinn eCeCik ben saat tam 20 de bekledim bekledim acilmadi. Bir de ali beniana direkt randevu alip direkt detay ultrasona giriliyor mu? Onu cok anlayamadim ben.
Ilkgozagrimiz Aylinaylinn giriliyor ama suan izinde temmuz 9da gelicekmis bnm randevuk 26 hazirandi izine ayrildi icin 9 temmuza kaldi
eCeCik Aylinaylinn evet evet gidiliyor fakat bi arayıp bilgi alın bana izinde dediler ama sadece internetten randevu alınıyor demişlerdi aradım bi asistanıyla kokuşun belki yardımcı olurlar tarzındada konuştular her tütlü deneyin
Edaomereroglu Sultançiftliğinde medigold sultan hastanesinde dün çekildim. Tek bebek 200 tl ikiz bebek 300 tl idi
Aylinaylinn Ilkgozagrimiz peki normal muayene olarak randevu alip detayli ultrasona girmek istiyorum mu diyecegim
Nrnoztrk Ss1 ben yaptırmak için gittiğimde 12 haftalıktik oradaki doktor hadi bey di sanırım adı ben 13 haftadan önce yapmıyorum dedi. Bir sürü sorun yaşadık hastahanede yaptirmadan geldim. Ama fiyatları uygun bir hastahane.
sinifcianne Nesomer sefaköyde duymadım avcılardaki de tatile cıkıyomuş denk gelmedı. Doktoru nasıl peki perinatolog mu size yapan?