Ilkgozagrimiz eCeCik siz yaptirdiniz mi acaba ali beye ben randevu aldim ama cd yada ulturason goruntusu veriyo mu
eCeCik Ilkgozagrimiz ben yaptırmadım fakat vermiyormuş galiba sadece doktordan çok memnun kalındığı için ve cerrahpaşada hoca olduğu için tecrübesinden sebeple gidiyorum😞
eCeCik Ilkgozagrimiz hangi güne randevu aldınız bende alıcam ama yeni gün açmıyorlar ayın 20 sine almam lazım inşallah yakalarım
Egeannesi Ilkgozagrimiz Merhaba Cerrahpaşa’dan. Nasıl randevu alıyorsunuz direk detaylı ultrAson için randevu almak mümkün mü?Telefonla falan mı aldınız randevuyu ya da internetten mi?☺️
Ilkgozagrimiz Mihri-musta bezmialemde cekmiyolarmis 2 aydir çapada da riskli gebelere yapiyolarmis baska hastanelere gonderiyolar
Bekleyenler Ilkgozagrimiz çapa ya halil saygılı ya gittim. Sana detaylı gerekmez dedi. Polikliniklere git sen dedi.
Ilkgozagrimiz eCeCik 26suna verfi randevu onu bnde alamadim netten kuzenim doktoru oldugu icin o aldi bana
1987gokce Dk16 fazla derken bütün organlarına bakması lazım doktorun. Ayrıca plesanta, rahim ağzı uzunluğu vs çok önemli. Görüntüleme keyfi değil bütün doktorlarin önerisi erken teşhis maksatlı. Yaptırmamak keyfi yalnızca. 😉
Aybukealtintas eCeCik sadece ali bey e randevu alıp gitmek yeterli herhalde dimi hemen alıyor mu detaylı ya
Dlrcem 1987gokce bugün bende hekimoğluna gidicem. Sizden duyduklarım o kadar içimi rahatlattı ki şuan. Peki servikal ölçüm yapıyolar mı?
1987gokce Dlrcem ultrason cihazla yani karindan yapiyorlar vajinal muayene değil. Bana yanlış teşhis konulmuştu doktora üsteleyerek özellikle sordum ama zaten bakıp rapora yazıyorlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım 😊
sinifcianne Ilkgozagrimiz nasıl alabıldınız profesore randevu acaba numarası falan varsa ben de almak istıyorum.
Ilkgozagrimiz sinifcianne cerrahpasanin internet sitesinden aliyosunuz ancak ben kuzenom araciligiyla aldim
Dlrcem 1987gokce bana bi teşhis konulduda. Sıkışık değildim ölçtüler 33 çıktı 15 gün snra çok sıkışık gittim ölçtüler 44 çıktı 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Siz sıkışıkmydnz peki ultrason esnasında
1987gokce Dlrcem valla cişim vardı ama çok değildi. Ama belli bir etken mi bilmiyorum. Bence iyileşme sağlanmış olabilir uzunlukta.
Betul3425 Ilkgozagrimiz bende kaç gündür bakıyorum ama dolu gözüküyo randevular. akşam 8de yenileniyomuş galiba randevular ama bakıyorum dolu 😞
Buglemel Tugrasmom Merhaba bende veraya gitmeyi düşünüyorum siz hangi dr a gittiniz acaba ? Ismini hatirliyormusunuz ? Yardımcı olursaniz çok sevinirim :)
ozlmerol Bir arkadaş yazmış muayene ile 100 tl ye geliyor diye ben az önce aradım rumeli hastanesini ama 350 ₺ dedi bilginiz olsun kızlar