Gokcenur06 Havuç suyu içenler suyu az olanlar ne kadar sürede etkisini gösterdi 2 hafta içtim ama hala az benim suyum
Maeulle Gokcenur06 canım hamile değilim ama zemzem suyu var onu hergün 2 bardak iç en fazla o suyu çoğaltıyor bir yakımız yaptı hatta fazlasıyla suyu oldu bir arkadasima götürcem bende
Brfutryaki Gokcenur06 bizimde suyumuz az 22 haftalıkken öğrendik çarşamba 28 olucaz inş 🙏🏼 Öğrendiğimden beri hergün sabah akşam içiyorum çoğalmadı ama azalmadıda belki azalıcaktı havuç suyu dengede tutmuş olabilir bilmiyorum ama hala devam ediyorum şimdilik siz kaç haftadasınız
harikavas Gokcenur06 Gokcenur06 benim de 29.haftadan bu yana azalma var denmişti havuç suyuyla toparlandı biraz çok az arttı en azından azalma olmadı çok şükür 34. Haftaya geldik öneriliyor sabah akşam 1 bardak 🙏🏻
Brfutryaki Gokcenur06 tamam üzülme canım 24 e kadar gelmeye bak en azından yaşam sınırına gelir beni dr um bu şekilde motive etti 460 gr doğum yaptırıp ailesine sağlıklı bir şekilde teslim ettikleri bile olmuş sen sakın üzülme bende her hafta ha doğdu doğcak diye gittim kontrole şükür içimde hala 🧿
Hgemr Gokcenur06 benim ilk hamileliğimde sinirdaydi,deveci armudu yedim kontrole gidince dr şaşirdi suyun artmiş ne yaptin dedi? İnşallah siz de faydasini görürsünüz.