Nuray28 Başıma dun çok kötü bişey geldi. Sizin tavsiyelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben en son 55 gun önce adet gördum. Ve 15 gün önceden hamileyim sanıyordum. Çünki üç kere test yaptim hepsi pozitiv yani çift çizgi çıktı. Hatta başdönmesi ve diyer alametler hamileliye işaretdi. Tam hazirlanıyordum ki bugunlerde doktora gitmeye bebeyim sağlıkımı falan diye kontrol yaptırmaya ama bir baktım ki kanama olmuş. Ama adet ağrısı falan hiçbişey yok. En ufak acı bile yok. Doktorumu aradım anlatım olanları. Bana bir ilaç adı söyledi bunu kullan kanamı durdurur yarın da gel yanıma hemen dedi.Kullandım o ilacı durdu kanama bugün de kalkdım gitdim doktora kan testi falan filan herbisey yapıldıktan sonra doktorum öyle bişey söyledi ki şok oldum. sen hamile falan deyilsin hic olmadın bu yüzden olmayan bebekle de düşük yapılmaz dedi. Hala bu lafın şokundayım ne oldu nasıl oldu anlamadım. Böyle bisey başına gelen oldumu sizin ya da etrafınızdan birisinin? Peki bu yaşadığım neymiş acaba?
sare55 Nuray28 yani anlamadigim madem.pzitif cikti. neden doktora aninda gidip gercekten bebek varmi yokmu diye bakmadiniz.
fatos2404 Nuray28 ben varım hamile olmadan bi ay önceki ayda aynılarını yaşadım ama bebek yok ve ben normalde kıvranarak sancı çekerdim o ay hiç bana mısın demedi tuhaf ne oldu ne bitti bende anlamadım 🤔🙄
beyzanur06 kan degerin kac cıktı ki canm evdeki yaptgn teste cokta güvenme bazen yanls ckabiliyor onemli olan kan testi
istanbulluanne Ozlemm Bende hic kan tahlili yapmadim normal test yaptm pozitif çıktı doktora gittim 4 haftalk dedi keseyi gösterdi. Hic kan tahlili yapmadim yani 😊
Ozlemm istanbulluanne ama bebek gorundugu icin kan tahlili istememis.. bayan dr gitse muhtemelen bebek olmadigi icin kan tahlili isteyecekti...
Kdrduru Kimyasal gebelik geçirdin büyük ihtimalle benimde idrar testi pozitif çıkmıştı cevremdekiler daha cok yeni biraz bekle öyle git demistiler sonra kanama oldum ve kan testinde çıkmadı.