Dua35 Happykariner merhaba gebelik öncesi kullandığım bir folik asit vardı yan etkileri olmuştu hamilelik sonrası ilk üç ay vinalac diye bir multivitamin kullandım içerisinde folik asitte vardı ve çok memnun kaldım
mlkkk Happykariner folactive kullanıyordum yani memnuniyet olarak bi etkisini görmedim ama bitirmeden vücudumda fazlasıyla folik birikmiş doktorum kullanma artık diye uyarmıştı ama hepsinin etkisi görevi aynı zaten doktorlar ilaç şirketlerinin hediyeleri yüzünden hastasına önerip aldırtıyor 🤷🏼♀️ 90tlye almıştım bu yüzden 🤦🏼♀️ 20tlye alanlarda da aynı görevi görüyor 😅
Burcunuslu_ Happykariner Happykariner folattro 👍 elenatal 👍 ikisinidr önerebilirim ama doktor vitamin ve minerallerine bakmalı ne eksik ne fazlaysa ona göre folik asit vermeli
Gamzebydmr İno folic çok iyi gelmişti bana hamilelik önceside kullandım hamileliktede ilk 3 ay kullandım
tipikbiryayburcu Selaam, Ben sidefer kullanıyorum. İçinde folikle beraber bir çok vitamin var fakat biraz pahalı fiyatı. Folbiol’da almıştım fakat dozu çok yüksek olduğu için hiç başlamadım ona Sidefer ile devam