Fatos-28 Ben 7 haftalık hamileyim doktorum düşük tehlikesi olmasın diye bana progestan 200 ml kan ilacı verdi ama içtikten 15 20 dk sonra baş dönmesi oluyo aranızda kullananlar varmı sizde de öyle oluyomu diye merak ettim
Mom626 Fatos-28 normal baş dönmesi yapar doktorunuz söylemedimi size eğer baş dönmesi istemiyorsanız vajinal olarak alabilirsiniz yan etkisi olmaz iki şekildede kullanıyor
Meleekdincc Fatos-28 bende kullandım progestan hap doktorum baş dönmesi ve mide bulantısınin olabileceğini söyledi mümkün oldukça ilacı aldıktan sonra bı yarım saat uzan dedi
mucizem721 Fatos-28 canım bende kullanıyorum oral aldığımda sersem gibiydim uykulu bayılacak gibi başım dönüyordu sonra danıştım vajinadan fitil olarak al dedi hem daha çok etkisini görürsün ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 10 haftalık gebeyim benimde düşük riskim var rahimde kese arkasında kanamam görünüyor
NefesDeniz Fatos-28 Bir çoğumuz kullanıyoruz progestanı..ben hamileliğimin başından beri fitil olarak kullanıyorum. En ufak bir yan etkisi olmuyor. Doktorunuza söyleyin şikayetlerinizi fitil olarak kullanabilir miyim diye sorun hap olarak aldığınızda oldukça zor bir ilaç oluyor.
Senakezan Bende ağızdan aldım başımı dönüyor ve sürekli uyuyordum gözümü acamdan çok normal canım doktorun diyor zaten bana yatmdan önce iç demişti yan etkisini az hissetmem için
aselinnannesiii NefesDeniz merhaba bende vajinal kullanıyorum ama sonrasında ilaç kalıntısı çok geliyor sizde de oluyor mu normal mi bir bilginiz var m
NefesDeniz aselinnannesiii Tabi tabi oluyor ama vücut alması gerekeni alıyor zaten..sadece fitili uygyladığınızda bi 15 dk yatın muhakkak tam olarak ilaç gitsin içeri
Buketkucuk Fatos-28 doktorunuza danışıp fitil olarak alabilirsiniz bende de çkk yan etkisi olmuştu fitil olarak almıştım geçmişti🙏🏼