CerenSelvi Nurr ankarada suluhan var oradan. Başka şehirdeyseniz internetten çok kolayca alabilirsiniz
Deletedmom35 Nurr ınstagram da var hatta benim bi arkadaşım yapıyor https://www.instagram.com/kupeli_busra_tasarim
Aybikee Nurr şişenin kapağının mantar olmamasına dikkat edin yoksa kolonya alkollü olduğu için uçuyor, arkadaşım düğününde özenmişti, düğün saatine kadar şişenin 1/3 ü uçtu😀😀
beyzanur06 CerenSelvi canm renkli kolonyayı nerden bulurum suluhanda satılıyomudur sende ankaradasn sanrm biliyosundur belki
CerenSelvi beyzanur06 evet ankaradayım 😇 ben minik şişelere deniz kabuğu aldım kolonyayı sormadım ama olmaması imkansız 😇 kesinlikle oradan alın tüm malzemelerinizi. Hatta merdivenden inerken soldaki dükkandan alın abla çok yardımcı oluyor 😇
Onurtugbaa beyzanur06 renkli kolonyaları da gitti gidiyorda var. Yara bulunduğunuz ilde parti malzemeleri satan/ organizasyon yapan dükkanlarda bulabilirsiniz
beyzanur06 CerenSelvi bayram dönüşü bi gideyim bakalm lohusa takmnı falan aldnmı internettenmi alsam yoksa ankarada varmı fazla ucun fiyatta olmayan biyer ulusta baktnmı hic lohusa takmna
beyzanur06 CerenSelvi guvenilirmi o site gittigidiyordan hic alsveris yapmadm 😀 Hayrlı olsn bu arada artk bende cantami hazrlasam iyi olucak ☺️
CerenSelvi beyzanur06 size de hayırlı olsun 😇 hepsiburada ve gittigidiyoru milyonlar kullanıyor valla biz sürekli bir şeyler alıyoruz gayet uygun fiyata. Tek dikkat etmeniz gereken şey satıcının başarı oranı orda yazıyor zaten
beyzanur06 CerenSelvi hepsiburadadan alsveris yapyorum surekli gitti gidiyoru bilmiyordum bide onu deneym bakalm 🤗 teşekkür ederim
HseyinCulha Bayanlar Bnde kolonya şişesi dagiticm şişelerim hazir bi içine dolduracagim kokularim kaldi nereden alabilirim güzel koksun istiyorm mavi renkte kokusu güzel olan bi yere baktim renkli fakat kokusu yok güzel degil bn kullanilacak birşey istiyorm o süs için miş Gaziantep te oturuyorm bilgisi olan var mi
Onurtugbaa Aybikee benim şişelerindeki hasır. Mantar tıpayı. İçerisine kolonya koydum. Dediğiniz gibi uçma vs olmadı
Onurtugbaa Milkandhoney mağazanın adini hatırlamıyorum ama aramayı azalandan artana yaparsan paşabahçe marka çıkıyor ilk sırada