busra9812 canım öncelikle üzme kendini. Bebeğin için iyi olmaya çalış İnan onlar bizden daha çok etkileniyor üzüldüğümüzde. 30+0 haftalığım. Benim de başıma geldi bu tarz bi olay. 2 hafta önce gayet normal bir şekilde randevuma gittim. 2 hafta göbek çevresinde 1 er hafta da diğer yerlerde gerilik çıktı. Radyoloğun muayenesi sonrasında doktorum bana da corasprin başladı protein ağırlıklı beslen ve dinlen, eğer sıkıntı artarak devam ederse erken doğuma bile hazırlıklı olun dedi. 2 hafta corasprin kullandım.1.hafta bitip gittiğimde arayı kapatmış göbeği diğer ölçüm yerleriyle ama hala 2 hafta geride ,dinlenmeye protein ağırlıklı beslenmeye corasprin e devam dedi. Geçtiğimiz cumartesi 2.kez gittiğimde Tekrar radyoloğa görünmemi hiç bir değişiklik olmadığını ve corasprin kesmemi söyledi. Ben de başka bir perinatoloğun kliniğine gittim. Bebeğimin geçmiş usg lerini inceledi. Detaylı her yerine baktı. Bu bebekte gerilik falan yok sadece sat ve usg arasında 2 hafta fark var geç döllenme dedi. Çok şükür dedim. Neler yaşadığımızı bir Allah bir ben biliyorum. Tabiki her bebek farklı her anne farklı ama benim başıma gelen bu şekilde oldu. En azından umut olabilirsem çok sevinirim. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin 🤲🏻