Erkekannesiiii canım valla millete kulak asma. Millet kafayı yemiş. Sezeryan desen ayrı saçmalarlar normal desen ayrı saçmalarlar. Benim sancım olmadı. Hatta oğlum 41. haftayı birmek üzereydik gelmiyordu bir türlü spa. Hergün doktora gidip geliyordum. Bebeğin hareketlerini sayıyordum. Özel hastanede doğurdum. Doktorum çok iyi. Para için sezeryan yapıcak kafada değildi ve elverişli ise normal taraftarıydı. Son muanemde git akşam gel bugün akşama kadar yine açılma olmazsa sezeryana artık riske lüzum yok dedi. Eve geldim kayınvalidem beni ılık suya oturttu yarım saat duş aldım çıktım vee suyum geldi sonunda. Hastaneye gittik 2 cm tek açılmam olmuştu sabaha kadar nst’de tutuldum kasılmam çoktu fakat açılmam yoktu ve ben gram sancı hissetmiyordum. Sabah suni sancı bağlandı. 6.5 cm açıldım ben artık sezeryana al beni tamam dedim doktorum terimi silip bana inan bana çok dua ediceksin dedi. Herşey yolunda biz yanındayız ve bebek artık gelicek 6.5 cm açıldın dedi ve ben bayıldım tansiyonum düştü doğuma aldılar beni. Doğum haneye girene kadar 8 cm. Ikın falan 10 cm. Evet bebeğim 4 kiloydu tabii ki kesildim ama karından kesilmektense aşağıdan kesilmeyi yeğlerim. Doğumum tam 10 dk sürdü. Zaten aşağıyı uyuşturdukları için kesildiğini anlamıyorsun. Dikilincede yine eskisi gibi oluyorsun. Sağ salim kucağıma geldi hemen aldım kucağıma emzirdim hemen ayaklandım ağrı sızı sancı hiç bişi olmadı. Ertesi gün normal hayata dnüyorsun. Sezeryan öyle değil ki karnını yarıyolar. Çocuğunu tutamıyorsun bile ağrılarından hareket edemiyorsun sürekli birilerinin minneti üzerinde olmalı. İnşaAllah bir sorun olmazsa sağlık açısından ben ve bebeğim için yine normal doğum 💕 o acıyı sancıyı yaşamama rağmen. Normalin acısı sancı başlayıp bebeğini kucağına alana kadar. Sezeryanın kahrı ameliyat yerin iyileşene kadar. Hayırlısı herkes için sağlıklı olan ne ise o olsun. 🤗🙏🏻💕