smnr000 merhaba ☺️Devam ettim ben başka hic bi doktora görünmedim, sadece çok yoğun olduğu için bazen bekliyoruz onun dışında sorulara gayet açıklayıcı cvp veren, ilgisi güler yüzü, verdiği kararlar genelde sizinde isteklerinizinde dogrultusunda olan normal doğumu destekleyen gerekli yerlerde sezeryana basvurabilicegini söyleyen bi doktor ben devam ettikçe dahada iyi anlaştım doktorumla burdanda hakkını yemiş olmayayim haftalarimiz ilerledikce benim yukarda belirttigim hic bi sikayetim kalmadı cevreme daha dogum yapmadım kontrollerimiz devam ediyo ama kesinlikle öneririm 🌸🤍 Bazen biz pinpirikli anne adaylari çok fazla beklentiye giriyoruz sanırım ozellikle hamileligin ilk zamanlari ( ben aşırıydım 🙈) onu yapmamak lazim ,bide gerçekten elektrik meselesi herkes o kadar farklıki bi doktorla senin elektriğin tutuyo ama başkasının ki tutmuyo o tutmayanda ben memnun kalmadim deyince Allaaah doktor bi anda gözünde asla gidilmeyecek bi doktor oluyo Hüsne hanimi düşünüyorsaniz bi muayenesine gitmenizi tavsiye ederim en doğru karari siz verirsiniz yaklaşımina vs.. Saglikla kucaginiza alin bebisinizi inşallah 🌸🙏🏻☺️