Bildircininannesii Kızlar 38.haftadaym 2 cm acilmam var bana dua edin sağlıkla bir an önce kucağıma alayim.benim gbi olan var mı
Hira Bildircininannesii amin insallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın. 38nci haftada 2 cmde sıkıntı olmaz inşallah cnm bizim gelinin 5 cm açılması vardı ama 40 haftayı doldurdu
Edatalha Bildircininannesii bende Aynı haftada aynı açıklıktayım üstelik ikinci bebeğim ama bi hafta daha bekler dedi doktorum
esras Bildircininannesii benim bebeğimde çok aşağıda doktorum kafa ölçümlerini bile yapamıyom ulaşamıyom demişti kanala tamamen yerleşmiş bakalım ne zaman gelecek bebişim ?
Edatalha Bildircininannesii hayırlısıyla sağ salim gelsinler bi an önce artık bayrama denk gelicek diye düşünüyorum hep
Bildircininannesii Edatalha bende öyle düşünüyordm bayramdan önce gelir dedi sağlıkla gelsinler çok heyecanlıyım sancıları nasıl takip edicem bilmiyorum anlayamıyorum hangisi gerçek sanci
Edatalha Bildircininannesii gercek sancın gelince anlamamak mümkün değil cnm korkma düzenli ve şiddetli oluyo o şekilde ayırt edebilirsin
Bildircininannesii Edatalha karnimda kasilma oluyor geliyor geçiyor birde sol bacagimda belime vuran ve sürekli bacagimi hareket ettirmek isteği uyandıran bisiler var