ErdemirinAnnesi Miğdem o kadar yanıyor batıyor ki nasıl geçer acaba benim kadar yanması olan var mı bekarken gastrit vardı ama bayadır ağrısı yoktu acaba gebelikte mi tetikledi 😞😞😞😞😞
Elifff25 ErdemirinAnnesi yalnız değilsinizzzz 2,5 aylığım ama benimde aynı içim yanıyo resmen ne dedilerse yaptım hiç biri fayda etmiyorrr 😥
Ayca24 ErdemirinAnnesi 37.haftada benimde mide yanmalarım başladı , soğuk süt anında kesiyor benimkisini tavsiye ederim 😊👍
Ecmelbeyza ErdemirinAnnesi ben de biraz önce nerdeyse ağlayacaktım çok feci . Karbonat ufacık silme şekilde yarım çay bardağına serpip içtim kesti küt diye . Karbonat asiti bastırıyor ama zararlı mı bilmiyorum
Tugba111 ErdemirinAnnesi hamile kaldığım günden beri midem yanıyor ilk 5 ay ilaçsız idare ettim sonra ara ara gaviscon sonra kilo vermeye başlayınca mecbur ilaca geçtik onunda az alıyorum ama başka türlü olmuyor. İdare edebildiğiniz kadar süttür sodadır deneyin ama geçmeyecekse vallahi geçmiyor ben bide yüksek yastıkla biraz rahat ettim geceleri
Hazanil ErdemirinAnnesi rennie duo süspansiyonu şurup ve rennie çiğneme tableti verdi doktorumuz , danışın belki sizin doktorunuz da yazar.
ErdemirinAnnesi Tugba111 benimde yeni başladı ya ben 3 aylık hamileyim dayanılmaz şekilde batıyo süt içe içe bi hal oldum zaten kesiyo kesiyo ama 4 veya 5 dk sonra yine aynı
2pasam03 ErdemirinAnnesi canim benimde yeni basladi 26 haftalik soguk sut iciyorum bi yudum bile icsem faydasi oluyo ama bi sure sonra telrar oluyo sendr dene istersen
Senyil21 ErdemirinAnnesi gaviscon şurup kullan sen canım o zaman doktorunada sor güvenle kullanabilirsin hiç bir sıkıntı yok ve çok rahatlatıyor gavisconla yatıp kalkıyorum diyebilirim
Hazanil ErdemirinAnnesi oturur şekilde yatarsan rahat edersin biraz daha. Acılı baharatlı yemeyin , bir de mümkünse sol tarafınıza yüklenip yatın mideyi bastırıyor yanmayı azaltıyor. Umarımmbiran önce geçer. Çok kötü oluyor çok iyi anlıyorum. 6ncı aydayız hala yanıyoruz
Senyil21 ErdemirinAnnesi soğuk süt ayva havuç işe yarıyor ilaç olarakta gaviscon baya iyi hamileliktede güvenle kullanılabiliyor gaviscon olmasa ne yapardım bilmem birebir geliyor
[silindi] ErdemirinAnnesi bnm turp gidibidr midem taş yesem gene tık demez ama hamileliği öğrendiğim andan itibaren mide yanmam başlar ve 9 ay sürer sabah aç karna mide koruyucu içiyorum başka çarem yok
Helinrojbinn Sade tuzlu çubuk kraker ve sade soda bire bir yoksa uyuyamıyorum dene memnun kalacaksın.
Esmanindunyasi ErdemirinAnnesi 1 cay bardagi su yarim limon 1 cay kaşığı ingoliz karbonati veya normal karbonati karistir ic gecmezse misir patlat ye ve banada gectigi icin dua et hayirlisiyla dogumum kolay gecsin
muruvvet20 ErdemirinAnnesi ay benimde çok yanıyor. Başka ne işe yarar bilmiyorum ama doktorum Renne yazdı o iyi geliyor.