bebeklerim2 Kızlar ne olur dua edin ikili testte yaş riski çıktı yarın sabah perinantolojiye gidiyorum nolur Allah rızası için dua edin güzel sonuçlar alayım hamilelerin duası kabul olur derler :(
25moonlight-2021 bebeklerim2 birşey olmaz inşallah üzülmeyin benim de down sendromu riski yüksek çıkmıştı amniyosentez yaptırdık temiz çıktı
Tugcekkkkk bebeklerim2 canım ben de 32 yaşındayım ve down testi çok yüksek riskli dediler. Ben de nifty yaptırdım çok şükür temiz çıktı. Kendini çok üzme bu sadece bir risk tahmini. İnşallah sen de alırsın güzel haberi
bebeklerim2 25moonlight-2021 inşAllah benimde yarın sonuçlarm güzel çıkar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Sariiii bebeklerim2 benimde yaş riski çıkmıştı ilk oğlumdada öyle çıktı ama Perinatoloji doktoruda biz onu çok baz almıyoruz dedi içini ferah tut sen birşey olmaz allahın izniyle 🙏
Emel38 bebeklerim2 yaş riski 30 dan sonra otomatik çıkıyor.ben 41 yaşındayım başından beri riskliyim yastan dolayı ama diğer hormonlar , ayrintili ultrasonda herşey güzel çıktığı için doktorum riskli görmedi beni.. amniyosentez onermedi..24 haftaliğiz teyzesi..
WmonallissA bebeklerim2 yaş bende de çıktı, 35 yaşındayım, 30 yaşından sonra herkeste çıkmıyor mu yaş riski, normal yani , başka bir şeyden kaynaklı nifty testi yaptırdık, Allah’a şükür temiz geldi🙏🏻
132025 bebeklerim2 kesin tanı koyulmuyo down sendromu olup olmadığına dair aldırmayı düşünmüyorsanız çok incelenmesine de gerek yok diye düşünüyorum şahsen ben renkli ultrason hariç hiç bi testi yaptırmadım