Birsen2906 Yumuutlama gördüğümden beri değerlendiriyoruz hala bugün siliklesti devamı mi ediyoruz 😴 Ayyyy lütfen bilgisi olan cvplasin 🙈
Pink1122 Birsen2906 daha bugun yeni catlamis girunuyor canim devam et tabiki gun asiri iliskiye adet gunune kadar
nnurguler Birsen2906 18 Şubat yani 2. Çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama olmuş. Yumurtlama gününün önceki günü ve ertesi günü çok önemli esasen. Yani ayın 19u. Sonrasında da 2günde1 ilişki öneriliyor. Yani 21inde ve 23ünde. Umarım bu ay güzel haber alırsınız 🌼
Piremses0 Birsen2906 devam et canım çatlamış yani Yumrtam daha yeni tüpüne geliyor ihmal etme gün aşırı 1 hafta devamke
Pink1122 Birsen2906 😅😅canim hakknda hayrlisi olsun insallah yaocak bisi yok hersey bebislerimiz icin insallah
Birsen2906 minikmucizemmmmmm normalde hafta 2 oda yanii zar zor şimdi böle üst üste olunca buda can yani 😴
Esmanindunyasi Birsen2906 tamam bugunde deneyin daha yapmayin zaten sperm kaliteside duser gunlerdir denemissiniz
Ortmenanne16 Birsen2906 bu şekilde her gün değerlendirdim ben o ay hamile kaldım canım işini sağlama al 🙏🙏
Shylaaa Birsen2906 catlamadan sonra 3 gün üst üste yaptım bende tutmuş 🙈 önceki ay sadece Yumurtlama günü yaptım bıraktım. Benim için de işkenceydi şimdi doktor yasakladı tatildeyim 😄🙈