Braalayan Merhabalar aranıza yeni katılıyorum. 01 haziran tarihinde adet döngüm 3 gün geçmişti ve beta testi yapıldı değer 1187 çıktı 04 haziran da tekrar yapıldı 3098 çıktı fakat kese görülmedi 7 haziran yani bugün tekrar beta için kan verdim sonuç 8109 çıktı yârin doktor kontrolüm var sizce kese görünür mü görünmez ise bu kadar yüksek değerde dış gebelik oluyor mu ?
Littlemisssunshine Braalayan kesinlikle keseyi görürsün canım, boş gebelik değildir seninkisi, ha dış gebelik olabilir ama onu da ancak Rahim ulttasonuyla anlayabilir doktorlar. genelde boş gebelikle dış gebelik karıştırılıyor, farklı şeyler ikisi
Elanaz Braalayan Üstteki arkadaşın yorumuna tamamen katılıyorum. Foruma hoş geldin, umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Yarın kese görünür, doktorun bakar zaten kesenin yerine. Dış gebelik olsa bile erken fark edilmiş olur ve bu çok önemli.
Braalayan Littlemisssunshine öncelikle teşekkür ederim yarın doktor kontrolüm var kese görünmezse dış gebelik olacağını söyledi
Ss1 Canım benim 10 gunum gecti degerim 6.000 binlerde gözükmemişti hiç korkma sağlıklı gebelikdir seninkisi de
Braalayan Ss1 öncelikle teşekkür ederim benim bugün 10 gün geçmiş oluyor falan sabah kan verdim beta değeri değeri 8 bin çıktı doktor yarın keseyi kesin görmemiz lazım dedi görmezsek dış gebelik olacağını söyledi
Hulyaaaa Ss1 hamilesindir canım merak etme. Benim de kesem 6. Haftamda göründü 7. Haftam da da kalp atışlarını duydum bi sorun yoktur Allah’ın izniyle merak etme .
Anne3434_ Rakibeel 1500 de kese gördüm üç gebelik geçti başımdan üçünde de 1500 civarında gördüm yani doktorlar da 1500 de görünür diyor 10000 ve üstüyken bebeği görmüştüm
Braalayan Elanaz çok teşekkür ederim. Hayatta ki en önemli şey buymuş aklımı hiç bir şeye veremiyorum.. zaman geçmiyor daha öğreneli 1 hafta oldu ama sanki aylar olmuş gibi hissediyorum. Bu belirsizlikler stres yaptırıyor bir de bu mutlu haberi kimseyle paylaşamamakta çok kötü .
Braalayan Mevy doktor hiç ikiz olabileceği konusunda bilgi vermedi ikiz olanları daha yüksek olur diye biliyorum adet döngüsü 2-3 gün geçenlerde 10000 falan çıkıyormuş
Ss1 Braalayan ay sakin korkmayin ben deli gibi ağlamıştım eşinizde sizde sakin olun kesinlikle sağlıklı gebelik en azından benden pay bicin şuan 6 ayligim
Missavokado Braalayan ikiz bebekte degerler bi anda 10000 çıkıyo canım ikiz değildir benimde senin gibi çıkmıştı hcg degerim ikiz olduğu için değil bebeğin çok sağlıklı olduğu içinde çok yüksek çıkarmış içini ferah tut inşallah kötü sonuçlarla karşılaşmayacaksınız canım 😊🙏🏼 Bir de ikiz eger tek yumurta ise degerler hep normalden 2 kat fazla çıkıyo ama çift yumurta ikizi ise diger bebek daha sonradan yani ortalama 1 hafta sonradan orraya çıkıyomuş ben çok araştırdım ondada degerler sonradan az az yükselirmiş bi anda yükselmezmiş çok banada ikiz olabilir çok yüksek dediler çünkü 😊 birde son olarak benim hcg degerim ilk 1726 ertesi günü 3629 çıktı normal yani bebişiniz çok sağlıklı olduğu için yükselirmiş böyle 😊
svmeybgl Braalayan evet çok haklısın umarım sağlıkla görürsün ❤️ Nasıl sabır gerektiren bir süreçmiş daha yeni olmasına rağmen bunu anlıyor insan
Braalayan svmeybgl kesinlikle çok zor eşimle birlikte yarını bekliyoruz umarım güzel sonuçları sizinle paylaşırım
Hicrandgndmr Öncelikle hayırlı olsun kardeşim 😊 ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum. Yüksek değerler dış gebelik olduğunu göstermez. Rahat bir nefes bence değerlerin her 2 günde 2 kat arttıysa bir sorun yoktur.
Braalayan Hicrandgndmr 2 günde bir 2 kat arttı fakat dış gebelikte de bu şekilde ilerliyormuş yarın kese görünürse bu soru işaretleri gitmiş olacak inşallah hayırlısıyla görürüz
Twinsmom66 Braalayan 1000 ı geçti mi vajinal.olarak görünüyo diye biliyorum 1200 lerdeydi benim görünmüştü
Braalayan Twinsmom66 ben vajinal olmadım doktor yarın bakalım görmezsek vajinalde bakarız dedi hayırlısı bakalım
Hicrandgndmr Braalayan dış gebelikte 2 kat artmaz canım dengesiz artar. Bir artar bir azalır ki birde ağrı hissedersin. Ben senin sağlıklı bi gebelik geçireceğini düşünüyorum. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallaah 🙏🏻
Braalayan Mevy ikiz olanların ki çok yüksek oluyormuş bakalım benim soru işaretlerim yarın çözülmüş olacak. Hayırlısıyla inşallah
Braalayan Twinsmom66 inşallah çok heyecanlıyım çünkü ilk gebelik tecrübem olacak.allah ım isteyen herkese nasip etsin