Gulceefe-00 canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıl korundum evlendiğimde öğrendim çikolata kistim oldugunu. Neyse 1 yıl önce çok ünlü bir Dr gittim kendisi prof isim vermeyim. Rahim filmi istedi o gün çekildim birde adetin 5 günüydü sorun olmaz demişti olmadı gerçi ama sonra öğrendim adetten sonra çekiliyormuş acemiliğime denk geldi bebek için herşey değer dedim anestesiz ağrılı bir işlem oldu benim. Rahım ağzım dar tüplerin kapalıymış filmde açıldığı söylendi eşinde sorun yoksa gebe kalabalirsin adet olursan gel demişti sonra pandemi çıktı zaten ben gitmedim doktorda içime sinmemişti açıkçası öyle böyle derken o kadar umut etmiştim her ay en ufak belirtide tamam hamileyim dedim öyle böyle aylar geçti 2 yıl sonunda halen gebe kalamadım. Bunun yanında tabi alternatif tıpta çok uyguladım gıda takvıyeleri süt buhar otlar falan yağlar macun lar ovulasyon testleri herşeyi denedim yine yok. Moral olarak çöküyorsun zaten her hamile bebek gördükçe hüzün çöküyor içini telefonumda bebekle ilgili bir çok şey vardı hepsini sildim duvar kağıdım bebek vardı sildim favorilere eklediğim hep bebek eşyaları vardı hepsini attım kafamdan.. Daha sonra başka bir Dr buldum hatta dün görüşmeye gittim ve bu zamana kadar bilmediğim birşey daha öğrendim ki benim her iki yumurtalıklarımda rahmimin arkasaymış, (bunu diğer doktorlar nasıl göremedi halen anlamış değilim yoksa şimdiye tüp bebeğe başlamış belki bebeğimi kucağıma almıştım) zaten çikolata kistim de vardı birde bu iyice yıkıldım doktorumla konuştuk baya ve tüp bebeğe karar verdik daha fazla vakit kaybetmeden aşılama dahi önermedi gereksiz masraf ve tutma ihtimali aşılamada çok düşük ki benim yumurtalıklarım zaten arkada artık gerisi takdir Allahın ben elimden gelen herşeyi yaptım buda benim sınavım Rabbim hepimize dileyen herkese hayırlısı ile hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.