Gulceefe-00 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir an önce hakkında hayırlısını nasip etsin sana. Ben 22 yaşındayım 18 yaşında öğrendim çikolata kistim olduğunu, 12 cm’di öğrendiğim de maalesef yapacak bir şey kalmamıştı mecburi ameliyat oldum. Bekardım hiçbir şey bilmiyordum. Ameliyattan çıktım doktorum hemen çocuk sahibi olmaya bak yaşın ilerlemeden dedi. Evlendik biz de 1 sene olmadı çocuğum normal olarak görülüyor 1 sene. Kontrole gittiğim de tekrar üremişti kist hemen tüp bebek bölümüne yönlendirdiler beni 18 yaşında . Gittim 2 defa tedavi gördüm olmadı aşılama falan değil direk tüp bebek… son tedaviden 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım:) 1.5 aylıktı öğrendik o kadar güzel hamilelik geçirdim ki anlatamam sana. Mecburi sezaryen oldum doktorum riske atamam seni dedi. Ameliyatta kan kaybından rahmimi kaybettim… ama evladım sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi. Uzun lafın kısası beni kontrol eden tüm doktorlar keşke ameliyat olmasaydın dedi. Her doktor bir değil belki senin doktorun ameliyatı uygun görür ama benden de bi tavsiye stresten uzak dur. En büyük etken stres. Ne zaman ki aklımdan sildim benim çocuğum olmuyor boşver dedim o ay öğrendim ki hamileyim. Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağını doldurmayı nasip etsin. Tek duam o kimsenin kucağını boş koymasın Allah. 😌