Bdp Newwmomm doktorum bana izin vermişti çok olmamak şartı ile güvenilir bi yerden yiyebilirsin demişti yedim
dorugunannesi34 Oykuaygun haklısın 😂😂😂hemen kötü annesin yazıklar olsun Allah sana boşa evlat vermiş diyenleri gördüm bu forumda
Oykuaygun dorugunannesi34 bende yaşadım. Kadına diyorum 5 tane yedim diye hayır yani salağım karşımdakini insan sanıyorum. Onun içinde ne var biliyor musun nasıl yersin sen hiç araştırmadın mı vs vs. Allahım dedim sana geliyorum 🤦🏻♀️
aylininannesi61 Newwmomm içinde çok fazla civa var yememen gerekiyor bebeğin için çok zararlı midyenin temiz güvenilir yerden olması hiç bir şeyi değiştirmiyor maalesef benim de canım çok istiyor ama yemiyorum 🤦🏻♀️
ikincimucizemmmm Newwmomm canım istediği için iki adet yedim bir sakıncası olacağını düşünmüyorum doktorum güvenilir yerden yiyebilirsin demişti herşeye bir laf söyleyenlerin canı hiç mi birşey istemiyor anlamış değilim ye canım
214765 Newwmomm 20 haftalık falanken zararlı olduğunu bilmiyordum bi 40 tane yemiştim 🤦🤦 Cook severim
Minay Newwmomm güvenilir bi yerden 1-2 tane yemenin bi sakıncası yoktur canınız çok fazla istiyorsa yiyin ben diğer hamileliğimde canım çok istemişti yemiştim 2 tane bunda da hamile oldugumu bilmiyordum valla bayağı yedim sayısı yok yani 😂
Dryy Newwmomm doktorum midye dahil sakatat şarküteri çiğ olmamak koşulu ile temizliğinden emin olduğun yerlerden abartmadan az az ayda yılda bir yiyebilirsin demişti 🤷🏼♀️