Edalha ilk doğum günü kutladığımızda ablası amcalari yengeleri benim annem babam felan herkesi topladim eve. Herkesin ayakkabısini gelince farketmesin diye sakladım. Merdivenlerden başladım oturma odasına kadar mum dösedim gul yaprakları döktüm duvarlara bas harflerimizi astim balonlar vardi onlarin üstüne de notlar yazdim attım odanın dört bi köşesine. Esim geldi elinden tutup sadece mum ışığında odaya kadar getirdim ama cok şaşkın tabiii 😁😁 isiklar falan da kapali sadece ikimiz varız saniyo tesekkur ederim deyip öpmeye kalmadan iyiki dogduuuunnnn 🥳🥳 herkes bi taraftan şok oldu tabi adam 😁😂😂 beni bıraktı millete hos geldin falan diyo koskoca ailecek yemek yedik cay içtik hediyeler falan verildi herkes gitti. Dedigi tek şey iyiki varsin hic bu şekilde dogum günüm kutlanmamisti 🥺 ikimiz olsaydık sadece bu kadar eğlenceli gecmiycekti belki. Su an herkesten ayrıyız zaten istesem de o kadar kişiyi bi araya toplayıp kutlama yapamam simdi sadece bi pasta kesiyoruz içecek vs bitiyo . Ani olarak kaldi o da bize 😇🍀