tazeanneew Ben daha öğrenemedim ama hissettiğiniz cinsiyet istediğiniz cinsiyet mi 😂 yani mesela ben kızım olsun istiyorum o yüzden hiç erkekmiş gibi hissedemiyorum istediğim için mi hissettiğim için mi anlayamıyorum sizde nasıldı 🥰
aytn123 tazeanneew peki cinsiyeti erkek mi 🥰 bende başından beri kız hissediyordum bi ara kesin erkek olucak ben kız istediğim için dedim ama doktorum %85 kız dedi. Çok şükür bi oğlum var rabbim nasip ederde yanlışlık yoksa kızım olucak 🥰
leylosule tazeanneew ben ilk öğrendiğimden beri kız hissediyodum çevremdeki herkes de kız olur diyodu ve kızım olacak inşallah. Aşırı istediğim bi cinsiyet yoktu sadece his gelmişti içime
bircivcivannesi tazeanneew hissettiğim de istediğim de doktor tarafından söylenen de aynı cinsiyet 😂 çok şükür 🌼
minikfare1 tazeanneew bende hep kız hissettim herkes kız dedi kız istiyodum ve rüyalarımda da hep kız gördüm 😅 sonuç 33 hafta erkek bebek bekliyoruz
tazeanneew aytn123 bilmiyorum ki hala 🤷♀️ Kız diyen çok bende en başından beri kız hissediyorum ama zaten kız istiyorum bazen erkekse nasıl alışıcam acaba bile diyorum 😂
aytn123 tazeanneew kaç haftaliksiniz. Rabbim önce sağlıklı versin sonra gönlünüze göre versin. Bakalım bizim ki değişecekmi 19. Haftada gel dedi daha 14. Haftadayiz
aytn123 tazeanneew 12 de tahmin yapıyorlar ama işte sonra değişimi diye düşünüyor sunuz benim doktorum 12+4 te tahmin yaptı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
mrv_b tazeanneew tam tersi oluyor ben hep erkek hissettim rüyalarımda falanda erkek gördüm ama cinsiyet kız 🤷🏻♀️
Meralrabiamhmt tazeanneew ben hep erkek hıssedıyodum ıstedıgımden degıl etrafımdakı herkes erkek gibii dıyolardı kontrolde kız oldugunu ogrendım bebısımın saglıklı hayırlı olsun gerisi boş zaten🤲🏻🧿😍
GultenY tazeanneew Ben en başından beri erkek hissediyorum ama hep kız istiyordum buradaki cinsiyet tahmincileri hep erkek dedi 6 kişi zaten bende erkek hissediyordum dedim erkek herhalde doktor 16.Haftada kız dedi değişir mi dedim hayır değişmez dedi eminim dedi şimdi carsamba kontrol var yine üstüne basa basa sorayım değişti mi cinsyet diye 😀
z-sahin25 Ben çok erkek istediğimden galiba sürekli erkek hissediyorum 13 . Haftadayız belli olmasını dört gözle bekliyorum tabi ne olursa baş tacım olur orası ayrı🙏🏻
Zey00 tazeanneew Bende hep kız hissediyordum daha doğrusu istiyordum ama oğlum olacak. Doktor cinsiyetiini söylediğinde değişir mi diye ısrarla sordum ama pipisini gösterdi 😀 kendimi kıza o kadar hazırlamışttım ki erkek deyince bir miktar üzüldüm açıkcası. Zaman ilerledikçe sağlığını düşünüyorsun. Birşeyler almaya başlayınca çok güzel geliyor. Allah hepimize sağlıkla kavuştursun inşallah 💟💟
tazeanneew Zey00 bende bir miktar üzülürüm erkek derse ve bunun içindr pişmanlık duyuyorum şimdiden 😂
miraclemomm tazeanneew valla ben en başından beri erkek hissediyordum, ama kızım olsun istiyordum. Rüyamda da iki kez tombul yanaklı bir kız bebek gördüm, cinsiyetini öğrendik kızmış 🤗
Zey00 tazeanneew İlk öğrendiğimde baya suratım asılmış ben fark etmemişim 😀sonradan sağlığını düşünüyosun zaten :) sağlıklı hayırlı olurlar inşallah :)