Ozlemm05 Kızlar 29+4 haftalik hamileyim bebek cok sukur 1500 gram ama ben hala 3.5 kilo alabildim ayni olanlar varmi
gel_artik_bebegim Ozlemm05 bu ne ki ben geçen forumda gördüm bir kadın 32 haftalik hamile sadece yarım kilo almis öyle yazmis bu nasıl olabilir aklim ermedi 😄
nesibe_baris Ozlemm05 ne kadar güzel işte canım . Bebeğin kilo alıyorsa haftası ile uyumuluysa sorun yoksa alma daha iyi ☺️
tugbakaragul gel_artik_bebegim muhtemelen kilolu hamile kalıp bu süreçte ideal kilosundan yarım kilo almıştır. Aklıma başka bişey gelmedi çünkü mümkün olan 😂😂
Ozlemm05 miniginannesi9 herseyi yiyorumm su yaramaz yemeyim demiyorum zaten fazla kilo ile hamile kaldim 82 de kaldim ilk ay 79 oldum simdide daha 3.5 aldim🤣
nesibe_baris Ozlemm05 aynen öyle oluyor normalde güzel ama iyi beslenin bebeğiniz de iyi beslensin yeter
Ozlemm05 tugbakaragul aynen oyle canim 82 de hamile kaldim ilk 3 ay cok kotu gecti kilo verdim geri sadece 3.5 aldm
gel_artik_bebegim tugbakaragul yok ya ödemim çok zor hareket ediyorum fazla kilo da almadim yarim kilo aldim yazmisti kadın 😄