Gizemt1 Kızlar merhaba 😌 adetim biteli 1 hafta oldu ama 2 gün önce şöyle bir şey farkettim. Özel bölgemden göbek deliğime kadar ince kahverengi bir çizgi var ve hâla geçmedi. Sizce neden?🙏
Wonderwoman Gizemt1 heheh kız dur o çizgi hemen oluşmaz ki karnın sisicek te 20 Ci haftadan snra falan çıkıyor ki benim 30 cu haftada belli belirsiz çıktı
NAZ2333 Gizemt1 canm evet gebelikte olan bi cizgi ama sonradan olusmaya basliyo yani karin buyumeye baslayinca benim de genitalden basladi bu gebeligimde
Gizemt1 Sevdaelmc çoğu insan sadece gebelik sırasında oluştuğunu söylüyor bilemedim o yüzden ve bende de yeni oldu daha önce yoktu
Sevdaelmc Gizemt1 canım gebelikte çok koyu renge döner aslında ama inşallah vardır gebelik oluşur hemen 🤲😍
Gizemt1 Wonderwoman araştırdığımda ilk 1.aydan çıkan bile varmış belli belirsiz, ve geç döllenme de olabilirmiş. Bilemiyorum artık 🤩
Dnz_yksr Wonderwoman ayy benimki de daaha cikmadi 26 haftaligiz dedim belki cikmaz daha ama belli olmaz 😆🥲
Linam6868 Wonderwoman Şimdi benim de 2. gebeliğim belli belirsiz kahverengi çizgi var 20+2 haftalık hamileyim
mminikmmucizemm Gizemt1 şuan 19 haftalığım net çıktığı tarihi hatırlamıyorum ama 2-3 hafta olacak tahmini. Çok açık tenliyimdir daha önce öyle bi çizgim olmadığından da eminim umutlandırmak istemem ama inşallah gebelik çizgisidir 😍
Elbet-birgun-kavusacagiz Gizemt1 canm o cizgi herkeste vardir gebelikte koyulasabilir ki benim ki kopkoyu ama hamile dgilim. Bi kan ver suphen varsa kesin sonucu alirsin Hem adetin daha yeni bitmis
Gizemt1 Dnz_yksr aaayLn Linam6868 mminikmmucizemm Elbet-birgun-kavusacagiz benimde şüphelerim var ama bakalım kızlar inşallah 🙏 Allah herkese nasip etsin 🙏💋
DuyguK Elbet-birgun-kavusacagiz önceden olmayıp suan sıkıyorsa olabilme ihtimaline var tabi herkesin hormonları bir değil bence
aaayLn Gizemt1 gebeligim basladigi ay basladi cok hafifti simdi 32 hafta artik koyulasti cok belirgin. ben hic duymadim normal bi kiside oldugunu gebelikten dolayi oluyor die biliyorum yinede yaniltmak istemem herkesde farkli olabilir 😙😙
Linam6868 Gizemt1 Rabbim gönülune göre versin canım hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah🌸
132025 Gizemt1 o çizgi herkeste var fark etmemişimdir ince oldupu için geblikte oluşan çok sonra başlıyo