ZeynepKeke Kızlar almak istiyorumm rsimde pusetle birlikte gözüküyor araba tek mi yoksa pusetle birlilte mi veriyorlar ? 3in 1 yazıyor bu arada
Ceydaa61 ZeynepKeke 1 hafta önce aldım n11den. 800 tl. Evet pusetle beraber geliyor. Çok kullanışlı ve güzel😍
MerveErdalKam ZeynepKeke ben yoyko firmasıyla mailleştim çom sikayet var diye çok lakayık profesyonel olmadığını düşündüğüm ceevaplar verdiler sizde bi yazın isterseniz cevabına göte verin siparişi
ZeynepKeke Civcivhikayesi ikisi 800 lira acaba dedim tek araba mı yoksa ikisi puset ayrı ayrı mı diye
Zeykem Deletedmom71 yoyko luxury travel sıstem 3 in1 diye yazın cıkıyor bız gri rengını aldık cok cok memnunum ve fıyatta bu arabaya gore bedava bence 799tl 3 gun once netten aldık ertesı gun geldı cokmkolay kurduk harıka.
Deletedmom71 Zeykem bende baktım luxurye bide elegance vardı oda 1.200 tl ikisinden birini alcam mağazasına gidip bakalım sağolun 😊
Dnfrn ZeynepKeke bende aldım izmirdeki deposuna gidipte aldım hatta sahıbıyle uzun uzun konusma fırsatı buldum gercekten kalıtelı ve güzel ayrıca herseyde yardımcı oluyorlar 😊