Hulyaaordu Merhaba herkeze doktorum mide bulantima böyle bi ilaç verdi faydası varmı kullananlar yazabilirmi ? prilam dr
Senayyalcin Hulyaaordu Çok işe yarıyor zaten yatmadan iki tane içince gün içinde sıfır mide bulantısı
BirMuallime Hulyaaordu ile yarıyor canım ben uyumadan 1 tane içiyordum.bazen öğlen gibi kötü hissedersem 1 tane daha içiyordum
Senmerve Hulyaaordu diğer mide bulantınilacına göre daha iyi brnce bendede işe yaradı sabahları kalkar kalkmaz içiyorum gün içinde rahat oluyorum en azında hafif bulantı oluyor am istifar etmiyorum
Meless Hulyaaordu allahım kurtarıcım olan bir ilaçtı ama artık işe yaramıyor bende… Doktor verdiyse için rahat edersiniz
Senmerve Hulyaaordu benimde çok uykum gelir 1 yasında oğlum o uyusada bende uyusam dite bakıyorum gece gündüz uykum geliyor hiç bi iş yapasım gelmşyor ilaç yüzüne mi acababaşka ilaçlar da kullanıyorum
karamelito Yatıp kalkıp bulana dua ettiğim ilaçtır kendisi. Gece yatmadan 2 tane al demişti doktorum ve şifa gibi geldi gerçekten. Uyku yapıyor ama benim için kusmaktan daha iyidir. Fobi boyutunda nefret ederim çünkü
uykusuzbirben Hulyaaordu bende kullanıyorm işe yarıyo. Hamileliğin başlarında bulantı için içiyodm şmdi ise mide ganöası için içiyorum çok iyi Bi ilaç
Nazli34 Hulyaaordu bana çok faydası oldu. Hatta bazı geceler unutuyordum içmeyi ertesi gün tüm gün midem bulanınca anliyordum unuttuğumu🤦♀️🙄
Bebegimgeliyo Hulyaaordu kesinlikle işe yaradı bende ama bünyeden bünyeye değişir canım ben bugün kendi isteğimle tekrar aldım tabi doktoruma sorarak