Minigimyolda Beyzan anladım teşekkür ederim arkadaşımda Ferhat Çetine gdiyrdu hiç söylememişti öğrendiğim iyi oldu eşim için giderim detaylı ultrason fiyatı neyms bilginz var mi
Beyzan Minigimyolda evet canım radyoloji detaylı ultrasonu 70 e çekiyormuş. Eğer o hastanenin hastasiysan ve kadın doğum doktoru yönlendirirse 50 TL imiş sanırım. Bakalım Perşembe gireceğim inşallah güzel geçer
gullcannn Neslihan1903 Ben özele gidiyorum canım eşim giriyor hep. Hatta bazen eşim annem ablam vs gidiyoruz hepimizi birden bile aliyorlar benim gittiğim hastanede yasak yok.
Minigimyolda Beyzan inşallah bnde balcalıya gitmeyi düşünüyordum park Hastanesi’nin fiyatı da uygunmuş
Beyzan Minigimyolda yol masrafı zaman orda bekleme vs dusununce park hastanesi daha uygun tabi. Ben ilk gebeliktr 2 kere gittim Balcalıya ama detaylıya girmedim orda hiç . Bu Dr rapor yazıyormuş endi dokrorumuza vermemiz için.
Kayraninannnesi busraerdalll kesinlikle almıyor diye birşey yok her hastane farklı Newmomadayi ben bugün özelede gittim devletede gittim ikisindede eşim geldi bir sorun olmadı 🤷♀️
Beyzan Minigimyolda hiç soracağım kimse olmadı. Bu perşembe günü sabah gideceğim bakalım yalnız eğer gitmeyi düşünüyorsan şimdiden randevu alsan iyi olur 2 hafta sonraya anca randevu buldum ben istersen randevu al gitmezsen bile iptal edersin
icimdekikelebek Newmomadayi yani dediğiniz hastane değil ama ben üniversite hastanesinde detaylı ultrasona girdim gayet aldılar eşimi
gullcannn Meltemkol Benim gittigim özel hastanede yasak yok canim. Eşimde giriyor. Hatta bazen annem esim ablam gidiyoruz onda bile hipimizi birden bile aliyorlar
Meltemkol 44Queen ben gece nöbette iken gidiyorum anca öyle alıyor siz kliniğe gidiyorsanız bilmiyorum da benim oldugum şehirde böyle
Y-123 Hafise cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun bende hataylıyım akademi hastanesine gidiyorum eşim giriyor benimle bi ara dogru geçirmiyorlar dı ama şimdi geçiyor eşim
_anne_ Newmomadayi tüm hastaneler eş almıyor özel ve devlette devlet zaten almıyor özelde pandemiden dolayı almıyor özel klinik alıyor
gullcannn _anne_ Ben özel hastaneye gidiyorum aliyorlar canim. Esimide aliyorlar. Kalabalik gidiyiruz bazen annem ablam eşim hepimizi birden de aliyorlar