seday93 Denizsa hepsi almıyor benim ki almıyor 8 aydır detaylı ultrasonda bile almadılar kalp atışında falan bile yani hastanenin prosedürüne göre değişir ☺️
Haticearen Newmomadayi devlette almıyorlar die biliyorum ama özelde alıyorlar her muayene ye eşim geliyo hatta bugün de annem le geldim kontrole
Nazli34 esra556141 bazı doktorlar dedim zaten😉 mesela benim hastanede sadece benim doktorum alıyor oda bi randevuda aliyorsa diğerinde almıyor ve başndan sonuna kadar da durmuyor. Çocuğun kalp atışını duyuyor görüyor çıkıyor.
Emirinannesi34 Newmomadayi devlet hastanesini geçtim özel hastaneler bile almıyor artık. Özel muaynehaneye gidiyorum ben eşim benimle geldi gördü diğer kontrolüme annemle gittim oda gördü. Eşlerin hakkı tabiki ama malesef durum böyle
Hilalizgi Emirinannesi34 yoo alıyorlar ben özele gidiyorum eşim hep yanımda giriyor herkes zaten eşiyle giriyor muaneye
Emoshhh Hafise ben batman medicalpark a gidiyorum. Ayrıntılı ultrason için Diyarbakır memoriala gittim orda almadılar. Batmanda bütün ozeller alıyor buyrun buraya gelin 😄😄
aylininannesi61 Newmomadayi özel hastanede de almıyorlar ama kendi muayenesi olan başka bi doktorum daha var öyle yerler alıyor
Emirinannesi34 Hilalizgi benim gittiğim hastane koronadan dolayı almıyoruz dedi, sırf eşimde girsin istediğimiz için gitmiştik. Video çekebilirsiniz dedi doktorum
Duruaslan Hafise ben özelde kontrollerimi yaptırdım doğumda eşim her kontrolde benimle içeri girebiliyordu doğumda da 1 kişi kalabilir dediler ama eşimde kaldı yanımda