mavis24 Newmomadayi özele gittiğim halde doktorum eşimi içeri almıyo devlet hastayı zor aşıyı yanına kimseyi almıyorlar aşırı saçma ama sagolsunlar almıyorlar malesef
gullcannn Hafise Özelde alıyorlar canım. Hatta annem eşim kardeşim vs hepimizi birden bile alıyorlar.
gullcannn Neslihan1903 Ben özele gidiyorum canım eşim giriyor hep. Hatta bazen eşim annem ablam vs gidiyoruz hepimizi birden bile aliyorlar benim gittiğim hastanede yasak yok.
gullcannn Meltemkol Benim gittigim özel hastanede yasak yok canim. Eşimde giriyor. Hatta bazen annem esim ablam gidiyoruz onda bile hipimizi birden bile aliyorlar
gullcannn _anne_ Ben özel hastaneye gidiyorum aliyorlar canim. Esimide aliyorlar. Kalabalik gidiyiruz bazen annem ablam eşim hepimizi birden de aliyorlar
Y-123 Hafise cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun bende hataylıyım akademi hastanesine gidiyorum eşim giriyor benimle bi ara dogru geçirmiyorlar dı ama şimdi geçiyor eşim
Haticesimsekkk Newmomadayi salgından dolayı alınmıyor 2. Kişiyi odaya. Bekleyen eşlerde dışarda bekliyorlar sadece. özeller alıyor genelde biz özele gitmiştir kalp atışını beraber duyabilmek için
Aysem3338 Hafise özelde alıyorlar canm benim eşimle gidiyoruz herdefasinda alıyorlar yanlış bilgilendirmeyelm